Arild W. sier takk for seg.
Arild W. sier takk for seg.

Arild W rydder skrivebordet

Arild W. Johansen rydder skrivebordet og overlater posten som ansvarlig redaktør til adm. direktør Geir A. Mo i Norges Lastebileier-Forbund (NLF).

Det partipolitisk uavhengige medlemsorganet, Bladet Norsk Transport (BNT), skifter også navn til NLF Magasinet.

Frilansjournalist

Arild W. Johansen forteller til AT.no at han venter på et jobbtilbud som frilansjournalist i lastebileiernes magasin, og som han vil takke ja eller nei til allerede neste uke.

Johansen er opphavsmannen til logo og navn til Bladet Norsk Transport, hvor han har vært redaktør siden 2004. Han legger ikke skjul på skuffelsen over at bladet nå skifter navn.

- Jeg fikk frie tøyler til å bygge opp bladet av tidligere NLF-general Gunnar Apeland. BNT ble på en måte min egen "baby" etter at jeg måtte gi opp Transportmagasinet, sier Arild W.

Tydligere medlemsblad

Geir A. Mo bekrefter overfor AT.no at NLF-styret har vedtatt navneendring på bladet, og at han som adm. direktør er tillagt redaktøransvaret for alle tidsskrifter i forbundet.

- NLF Magasinet skal bli et tydligere medlemsblad for forbundet, og hvor ansvaret legges til kontoradministrasjonen, forteller Mo.

Han understreker at dette er et ledd i handlingsplanen, Veien videre, som ble vedtatt på landsmøtet i sommer.

- Vi tydeliggjør nå visjonen om NLF som landets største og viktigste næringsorganisasjon og godstransportens nytte for samfunnet, sier Mo.

Nytt organisasjonskart

NLF fremstår nå også i en ny organisasjonsform med tre avdelinger. En ny næringspolitisk avdeling skal ledes av Robert Aksnes som hittil har ledet juridisk avdeling. NLFs viseadm. direktør Jan-Terje Mentzoni blir leder for internasjonal avdeling. 

NLF er også iferd med å etablere ny markedsavdeling og søker nå etter en engasjert og kontaktskapende markedsdirektør til å lede avdelingen.

NLF-sjef Geir A. Mo vil kabotasje og sosial dumping til livs.
NLF-sjef Geir A. Mo vil kabotasje og sosial dumping til livs.

 

Forsiden nå