Konsernsjef og styreformann Pål Kynningsrud (t.v) og daglig leder Morten Heli-Hansen gleder seg over kjøpet av WBM Hyrkraner.

Kynningsrud Nordic Crane AB kjøper kranselskap

Med virkning fra 12. august 2019 overtar Kynningsrud Nordic Crane AB det svenske selskapet WBM Hyrkranar AB i Stockholm.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Kjøpet omfatter navn, virksomhet, ansatte, mobilkraner, utstyr og eiendom.

Virksomheten skal drives videre med navnet Kynningsrud WBM som egen avdeling i Kynningsrud Nordic Crane AB.

To depoter i Stockholm

WBM Hyrkranar har to depoter i Stockholm, i Norsborg i sør og i Bro nord for Stockholm. Frem til nå har selskapet vært en avdeling av Lambertsson Kran som eies av Peab.

WBM Hyrkranar har 19 ansatte, og 14 mobilkraner med kapasitet fra 30 til 300 tonn. Alle ansatte har fått tilbud om ansettelse i Kynningsrud Nordic Crane AB.

En 350 tonns fullrigget mobilkran klar for innsats.

Hovedkontor i Gøteborg

- Kynningsrud Nordic Crane AB har hovedkontor i Gøteborg med avdelinger i Värmland, Bohuslän og Halland. Med oppkjøpet vil vi tilby kundene enda bedre service i større deler av Sverige, sier konsernsjef Pål Kynningsrud.

Krandivisjonen i konsernet Kynningsrud, som omfatter svensk og norsk kranvirksomhet, styrker dermed sin posisjon som ledende i det skandinaviske mobilkranmarkedet.

Daglig leder i Nordic Crane Kynningsrud AB, Morten Heli-Hansen, ser fram til å utvikle Kynningsrud WBM som et fullservice mobilkranselskap i Stockholmregionen med utleie og prosjektbasert virksomhet.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS