Her, på den 13 mål store tomten like ved E18 og den tidligere bomstasjonen i Lier, er byggingen av Kjellstad Næringspark nå i full gang. Utbyggerne Marius Vilhelmshaugen(t.v.) i Holtefjell Eiendom(t.v.) og Hakon Lærum i Kontorhuset kan blant annet tilby leietakerne en kontorhotell-løsning.

Prosjekt til ca. 300 mill. kroner

Første spadetak er tatt på et 15.000 kvadratmeter stort næringsbygg på Kjellstad, midt mellom Drammen og Asker, med et helt unikt kontorhotell-konsept.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Utbygger av Kjellstad Næringspark, er Holtefjell Eiendom som er en del av Holtefjellgruppen. Selskapet, med 65 ansatte, har hovedkontor i Drammen og driver også Holtefjell VVS, Holtefjell Entreprenør, Holtefjell Energi og Kontorhuset. Konsernet forvalter eiendommer for over 600 millioner kroner.

Nå bygger Holtefjellgruppen det som skal bli «den største nye næringsparken i Drammensregionen den neste året». Tilgjengeligheten skal også være god, siden nybygget er lokalisert rett ved E18 og den tidligere bomstasjonen på Kjellstad i Lier, midt mellom Drammen og Asker. 

Prosjektet til ca. 300 millioner kroner er på 15.000 kvadratmeter og ligger på en 13 mål stor tomt der det også skal etableres 250 parkeringsplasser. Bygget settes opp i to byggetrinn med ferdigstillelse i henholdsvis i desember 2018 og i løpet av første halvår 2019.

Powered by Labrador CMS