2008 Caterpillar 16M (Se alle bilder og informasjon om alle maskinene og utstyret i lenken til auksjonen nederst i saken). (Foto: Ritchie Bros. Auctioneers)
2010 Caterpillar D10T. (Foto: Ritchie Bros. Auctioneers)
2009 Chevrolet 2500 Crew Cab 4x4 pickup er en av mange pickuper som skal selges uten minstepris. I bakgrunnen står mange av de andre bilene som skal selges 1. desember. (Foto: Ritchie Bros. Auctioneers)
2007 Peterbilt 340 5000 vanntankbil. (Foto: Ritchie Bros. Auctioneers)
2010 Caterpillar D10T. (Foto: Ritchie Bros. Auctioneers)

Skanska selger hundrevis av maskiner og utstyr

Over 775 utrop skal gå under hammeren uten minstepris på en auksjon som holdes av Ritchie Bros. Auctioneers på oppdrag for Skanska.

Skanska USA skal selge anleggsutstyret som er brukt i forbindelse med prosjekter i Cortez, Colorado tirsdag første desember klokken 17 norsk tid. Alt selges som det står og uten minstepris opplyser, Ritchie Bros. i en pressemelding. Bud kan leveres på auksjonsplassen eller via nett på rbauction.com.

På auksjonen selges blant annet asfaltutstyr, knuseverk, pickup-er, hjullastere, dozere, lastebiler, veiskraper og mengder av andre maskiner og annet utstyr.

- Denne auksjonen er en unik sjanse for dem som vil gjøre et godt kjøp, sier Richard Aldersley som er Vice President (Sales) i Richie Bros. Auctioneers.

Dersom noen av AT.nos lesere har planer om å kjøre: Husk å sette dere inn i hva som gjelder av krav og påbud for maskinen/bilen/utstyret dere vil kjøpe. Det kan være forskjellig i USA og Europa.

Se informasjonsbrosjyre om Skanska-auksjonen her. og Fullstendig utropsliste her.

Forsiden nå