En nylakkert container løftes ut av det nye verkstedet som skal være motoren i BNS vekstambisjoner.

Storsatsning i boks

ENEBAKK (AT.no): BNS Container er i boks med nye lokaler. Nå satser selskapet stort på nye tjenester.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

- Her har vi alt vi trenger for å være en totalleverandør på containere, sier teknisk sjef Torben Beck i BNS Container AS.

Teknisk sjef Torben Beck i BNS Container.

På Enebakk i Akershus har selskapet etablert nytt depot og verksted. Dimensjonene er på henholdsvis 25 mål og 3.000 m2, noe som sier det meste om ambisjonene.

Skinner i gulvet

Verkstedet har alt som trengs av utstyr til å modifisere og reparere containere, og nylig tok BNS også i bruk den nye lakklinjen i lokalene på Enebakk.

Det nye verkstedet er dimensjonert og utstyrt for å kunne ta alle container-jobber.

- Her går alt bokstavelig talt på skinner, fra ytterport og gjennom vaskehall, sandblåsing og lakkering før skinnegangen avsluttes i depotet på utsiden, sier Beck.

BNS får containerne produsert i utlandet, men all spesialtilpasning blir gjort i Enebakk. Da AT.no var på besøk, ble det innredet sprengstoffcontainere til Forsvaret, fyrverkericontainere til Svea og HMS-containere til bruk på byggeplass.

- I det nye anlegget driver vi også reparasjon og oppussing av brukte containere, sier Beck.

Større satsning

Ifølge adm. direktør Haakon A. Thorsen i BNS er den nye «containerhavnen» i Enebakk tenkt som motoren i en større satsning.

- Vi vil nå kunne tilby vedlikehold, service og oppfølging på et nivå som vi er alene om i Norge. Det nye depotet vil også gjøre oss i bedre stand til å tilby skreddersydde utleieløsninger, sier Thorsen.

I dag består om lag 35% av virksomheten til BNS av utleie. Dette tallet skal nå økes.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS