STOR ELEKTRISK: 100 slike elektriske trekkvogner er med i storodren som Scania skal levere i løpet av 12 måneder i England.

Scania med storordre

100 ELEKTRISKE: Totalt er bestillingen på 2500 biler, hvorav 100 elektriske 4x2 trekkvogner som blir de første i England. 

Publisert Sist oppdatert

Ordren er en av Scanias største lastebilbestillinger i Europa og den største ordren på elektriske lastebiler i ett kalenderår.

Det er Consortium Purchasing Group som er bestilleren av den omfattende flåte-bestillingen. Bilene skal benyttes av Culina Group, WS Group og A.W. Jenkinson Group.

Den komplette bestillingen består av 2500 biler som skal leveres i løpet av 12 måneder. Avtalen inkluderer lastebiler med den nye SUPER-drivlinjen og 100 batterielektriske lastebiler, som vil være de første batterielektriske 4x2-traktorene fra Scania som kjører på britiske veier.

Alle kjøretøyene leveres med en treårig, komplett vedlikeholds- og reparasjonsavtale, i tillegg er deler av leveransen finansiert gjennom Scania Financial Services.

Scanias administrerende direktør Christian Levin sier: «Scania har hatt et nært og vellykket samarbeid med Culina Group, WS Transportation og A.W Jenkinson i mange år. Denne avtalen er veldig viktig og representerer en milepæl i vår reise mot bærekraftig transport."

William Stobart, visepresident i Culina Group sier: «Som en del av Consortium Group er vi veldig glade for å kunne fornye avtalen vår. Det har vært en vanskelig tid for produksjonsbedrifter, med globale forstyrrelser i materialforsyningen. Men Scania har jobbet tett med oss de siste to årene for å minimere problemer for oss begge. Dette viser det sterke partnerskapet vi har».

Chris Nevitt, administrerende direktør i Scania UK: «Jeg vil takke Consortium Purchasing Board for tilliten og muligheten til å fortsette vårt utmerkede samarbeid».

Powered by Labrador CMS