MARKERING: Her ved hovedkvarteret til Nifty i Milton Keynes i England. Fra venstre John Keely (Niftylift) og Gantic-eier Tommy Jørgensen.

30 år for Gantic med Niftylift

Uken før jul feirer Gantic 30 år som Niftylift-distributør.

Publisert

For å markere anledningen besøkte Gantic-eier Tommy Jørgensen hovedkvarteret til Nifty i Milton Keynes i England. Der overrakte han en minneplakett til Niftylifts John Keely for å markere det 30 år lange samarbeidet.

HILSEN FRA NORGE: Hyggelig plakett og troll i trebåt.

- Vårt langsiktige partnerskap med Niftylift er et utmerket eksempel på vellykket internasjonalt forretningssamarbeid. Vår felles forståelse av høykvalitetsprodukter, vår evne til å reagere fleksibelt på endringer i markedet, og vår lidenskap for å yte den beste servicen er nøkkelen til felles suksess. Takk til alle på Niftylift fra alle oss i Gantic Norge, skriver Gantic i en pressemelding.

Gantic har hovedkvarter på Ågotnes like ved Bergen, og avdelinger i Oslo, Sandefjord og Kristiansand. Selskapet har produkter som Zoomlion sakselifter og bomlifter, Klubb kjøretøymonterte lifter, Palazzani beltelifter, Hoeflon beltekraner og Faresin teleskoplastere på programmet i Norge.

Powered by Labrador CMS