Forretningsutvikler Jone Ølberg i Naboen (t.v.) og daglig leder i Bertelsen & Garpestad, Øyvind Langemyr. Foto: Naboen AS

Bertelsen & Garpestad signerte avtale

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Daglig leder i Bertelsen & Garpestad AS, Øyvind Langemyr, signerte nylig rammeavtale med utleieselskapet Naboen AS med varighet frem til 2021.

Avtalen gjelder levering av leiemaskiner; gravemaskiner, minigravere, hjullastere, komprimeringsutstyr, dumpere, teleskoptrucker, lifter og diverse utstyr. 

Forretningsutvikler Jone Ølberg i Naboen takker for tilliten og er veldig fornøyd med å kunne fortsette samarbeidet med Bertelsen &Garpestad.

- De er en kunde som utfordrer oss på både bredde og størrelse i maskinpark samt på servicenivå, sier han.

Bertelsen & Garpestad AS er et entreprenørselskap tilknyttet BG Gruppen med røtter tilbake til 1959 i Egersund. Oppdragene er fordelt over hele Norge, hovedsakelig innen offentlig veibygging, boring, sprengning og masseflytting.

Selskapet har ca. 140 ansatte og omsetning på 650 millioner i året. Bertelsen & Garpestad AS har nylig vunnet flere store kontrakter.

- Vi har nå over en milliard kroner i ordrereserve og har full sysselsetting frem mot 2019.  Vi er avhengige av gode samarbeidspartnere som skjønner våre behov og har fokus på punktlige leveranser og som har et høyt servicenivå, sier Langemyr om avtalen med Naboen.

Naboen AS leier ut maskiner og utstyr til bygg og anleggssektoren og er tilstede på 9 lokasjoner i hele sør-Norge.

Powered by Labrador CMS