Jørn-Are Bergh, salgsdirektør Industri & Infra; Tom Erik Eie, salgsdirektør installasjon og Thomas Vethe som er ny sjef for VVS, VA, facility management og resellers.
Jørn-Are Bergh, salgsdirektør Industri & Infra; Tom Erik Eie, salgsdirektør installasjon og Thomas Vethe som er ny sjef for VVS, VA, facility management og resellers.

Onninen styrker ledelsen

Onninen styrker sin ledergruppe med tre nye salgsdirektører for industri og infrastruktur, installasjon og VVS og VA.

Publisert Sist oppdatert

Ledergruppen i Onninen har endret seg den siste tiden med flere nye personer som er nye på laget. Flere forretningsområder har fått nye salgsdirektører som kommer utenfra Onninen.

Jørn-Are Bergh har fra 1. september ansvaret for industri & infrastruktur. Han har lang erfaring fra norsk og internasjonal industri og har blant annet vært flere år i Russland for Aga/Linde. Nå kommer han til Onninen fra James Walker, et selskap som er ledende på tetningsteknologi, spesielt innen marine og olje & gass.

- Jeg liker å være tett på kundene og trives med å være hos våre kunder. Vi skal lytte til våre kunder og være strategiske. Utfordringen er at vi må tørre å være utradisjonelle og finne frem til nye og bedre løsninger som tilfredsstiller kundenes behov, sier han.

Tom Erik Eie er ny salgsdirektør for installasjon. Også han begynte 1. september og har jobbet både med salg, HR, innen konsulentbransjen og salgsledelse. Nå sist kommer han fra jobben som salgsdirektør hos maskinleverandøren Akershus Traktor.

- Jeg er veldig ydmyk i forhold til den kompetansen og innsikten som finnes på huset. Målet er selvfølgelig at vi skal være så gode som vi kan være i alt vi gjør. Likevel skal vi tørre å tenke nytt for å gi kundene enda bedre tjenester fremover, sier Eie.

Thomas Vethe er et kjent fjes for mange Onninen-kunder. Han har ledet VVS-satsingen til Onninen de siste årene og vært segmentdirektør VVS. Nå har han fått utvidet ansvarsområdet med ansvaret for VVS, VA, facility management og resellers.

Alle salgsdirektørene inngår i ledergruppen i Onninen.