Både påtroppende adm. direktør, Julie Brodtkorb og styreleder i MEF, Arnstein Repstad, kommer til Loendagene 2017.
Både påtroppende adm. direktør, Julie Brodtkorb og styreleder i MEF, Arnstein Repstad, kommer til Loendagene 2017.

Julie Brodtkorb kommer til Loendagene

MEFs påtroppende administrerande direktør, Julie M. Brodtkorb, deltar på Loendagene på Hotel Alexandra (Sogn og Fjordane) 22. til 24. september.

Publisert Sist oppdatert

Loendagene er et arrangement der MEFs (Maskinentreprenørenes Forbund) medlemsbedrifter deltar med sine familier og ansatte.

Normalt er det påmeldt mellom 600 og 700 personer. Det er også påmeldt 50 leverandører til utstillingen inne og ute på årets Loendager.

De representerer det meste som anleggbransjen trenger; programvare, utstyr, maskiner, biler med mer.

- Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helgen, der lørdag 23. september er dagen med mest besøk, sier regionsjef Paul Olaf Baraas.

Juss og humor

Fredag 22. september blir det seminar for medlemmer med MEFs advokater Thomas Kollerød og Tone C. Gulliksen. Her blir dagsaktuelle temaer fra entepriseretten diskutert, og det er gratis deltakelse for en ansatt fra hver medlemsbedrift.

- Lørdag 23.september, mellom klokken 11.00 og 12.30, er det fagseminar i Loensalene. Der skal styreleder i MEF, Arnstein Repstad og MEFs nye adm. direktør, Julie M. Brodtkorb, holde sine innlegg, før vi avslutter fagseminaret med et humorforedrag med «Kjellen fra Klypa», sier Baraas.

38. gang

Maskinentreprenørenes Forbunds avdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige Loendagene.

Årets arrangement er det 38. i rekken. Loendagene er et arrangement for MEF-medlemmer i region vest (Nord-Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane) og region midt (Nord og Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal).