Ny Yanmar-modell: Beltegraveren SV85.
Ny Yanmar-modell: Beltegraveren SV85.

Flere nye modeller etter oppkjøp

H&H Maskin AS får mange nye kompaktmaskin-modeller å selge, og selskapet har samtidig fått på plass en ny forhandler

Publisert Sist oppdatert

Som følge av Yanmar Construction Equipment Europes oppkjøp av Terex kompaktdivisjon i Tyskland i starten av 2017, har nå H&H Maskin som importør for Yanmar fått flere nye modeller i sin portefølje.

Flere av modellene fra Terex vil fra nå være å finne som Yanmar, i gul og svart farge og med litt nye betegnelser i forhold til tidligere Terex-modellnavn.

Nyheter

- Vi gleder oss til å ta fatt med blant annet to nye modeller av beltegående gravemaskiner, SV85 på ca. 8,5 tonn og SV120 på rundt 12,0 tonn. Begge med to forskjellige varianter av bomløsning; standardbom eller treleddet bom, sier daglig leder Tom Erik Huuse i H&H Maskin AS.

Det er også kommet tre nye modeller av hjulgående gravemaskiner: B75W på ca. 7,5 tonn, B95W på ca. 9,5 tonn og B110W på ca. 11 tonn. Alle med flere muligheter for valg av bomløsninger, dozerskjær, hengerfeste, to- eller firehjulsstyring og dekktype blant annet. Alle modeller opplyses å ha kraftige nok motorer til separate hydraulikkretser for drift og arbeidshydraulikk.

Fire nye modeller av leddstyrte hjullastere er også kommet etter Terex-kjøpet.

Dette er:

  • V70S med svingbart lasteapparat, 5,4 tonn, 60 hk og 0,7 til 1,0 m3 skuffe
  • V80 på 5,0 tonn, 60 hk, 0,8 – 1,1 m3 skuffe
  • V100 på 5,8 tonn, 75 hk, 1,0 – 1,55 m3 skuffe
  • V120 på 7,0 tonn, 101 hk, 1,2 – 1,8 m3 skuffe

Ny forhandler for H&H Maskin AS

- Som følge av alle våre nye produkter i sortimentet, har vi samtidig fått i orden en forhandleravtale med selskapet Anlegg og Miljøservice AS i Sandefjord. Tom og Dag Erland Aarøe, samt mange av deres ansatte har lang erfaring fra tidligere med Terex og andre merker av anleggsmaskiner og utstyr, sier Huuse.

Anlegg og Miljøservice AS vil ha sitt geografiske fokus på Vestfold, Buskerud, Telemark og Agder og representere full range av produkter innen det kompakte segmentet som Yanmar har av minigravere fra 1000 kg til 12 tonn samt beltedumpere.

De første nye Yanmar/Terex-modellene skal være på plass på Dyrsku'n i Seljord i 2017, der også Anlegg og Miljøservice AS vil stå representert på H&H Maskins stand.