Geir Prytz Heen går fra Veglo og overtar styringen i OTTS, et selskap med en sentral posisjon innen midt-norsk transportvirksomhet.
Geir Prytz Heen går fra Veglo og overtar styringen i OTTS, et selskap med en sentral posisjon innen midt-norsk transportvirksomhet.

Går fra Veglo til OTTS

Geir Prytz Heen tar styringen i en av midt-norges mest sentrale transportvirksomheter fra 1. juli, OTTS.

Publisert Sist oppdatert

Han tar da steget bort fra Veglo AS, hvor han har vært daglig leder i over fem år. Den nye OTTS-lederen har lang erfaring fra ulike firma innen transportbransjen.

Geir Prytz Heen overtar rattet etter Laila Rognli som nå er ansatt som seniorkonsulent i BDO, en ledende bedrift innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge.

Rognli som egentlig var økonomisjef i OTTS måtte sammen med et fremoverlent team brette opp ermene for å få transportselskapet på rett vei igjen.

I en svært vrien situasjon de siste årene med minusresultater og uten daglig leder i et halvt år har de klart brasene, selv om de har måttet klare seg på egen hånd. I 2016 klarte de å snu resultatet fra minus til pluss, gjennom fokus på kostnadsstyring, markedsarbeid og ikke minst god innsats av medarbeiderne.  

Enerådende

OTTS megler transporttjenester innen asfalt og anlegg, langtransport, distribusjon og kran, hvor asfaltsegmentet representerer ca. 40% av virksomheten.

Orkanger Terminalen og OTTS Transport ligger midt i smørøyet og har inntatt en sentral posisjon innen midt-norsk transportvirksomhet.

Logistikknutepunktet Orkanger ligger 35 kilometer sørvest for Trondheim og er et viktig bidrag til samordning av godsstrømmene i distriktet.

OTTS ble etablert i 2011 som et felles driftsselskap mellom Orkdal Transport AS og Transportsentralen AL i Trondheim. Hovedkontoret ligger på Kvenildmyra på Tiller i Trondheim.

Selskapet har 21 ansatt i administrasjonen og ca. 60 aksjonærbileiere tar del i transportkorpset som totalt disponerer ca. 470 biler.