KLARE: Roar Aaserud, Kai Ronny Løvtjernet, Fred Partyka, Tom Ola Bjerkestuen, og resten av Nasta teamet, ønsker velkommen til Test & Drive.
KLARE: Roar Aaserud, Kai Ronny Løvtjernet, Fred Partyka, Tom Ola Bjerkestuen, og resten av Nasta teamet, ønsker velkommen til Test & Drive.

Lager lokalt Test & Drive

JESSHEIM: Nasta skal fra tirsdag 20.juni og ut uken arrangere en lokal utgave av Test & Drive i Hovinmoen grustak ved Jessheim. Ni maskiner vil de ha med seg til prøvekjøring.

Publisert Sist oppdatert

Nasta var i flere år samarbeidspartner med Scania på Test & Drive på samme sted. Det samarbeidet opphørte for noen år siden. Nå velger Nasta å satse på egne ben i en mer lokal versjon i første omgang.

I grustaket blir det mulighet til å prøvekjøre gravemaskiner fra åtte til 50 tonn. I tillegg blir det tre hjullastere og en rammestyrt dumper fra Bell. Flere av maskinene som blir der, er av siste serie 6-versjon.

De to minste maskinene som blir med, er ZX85US-5 på åtte tonn og bestselgeren ZX135US-6 på 15 tonn. Den største som blir å finne på Hovinmoen disse dagene, er 50 tonneren ZX490LC-6.

- Vi satser på å gjøre det enkelt og hyggelig. Vi håper mange av både eksisterende kunder og andre interesserte tar seg tid til å komme innom i løpet av uken, sier nyansatt selger ved avdelingen i Lillestrøm, Tom Ola Bjerkestuen.

I tillegg til prøvekjøring av forskjellige maskiner byr Nasta på enkelt servering alle dager.