Peter Sandrup (t.v.) og Jørgen Evensen fra BetonmastHæhre representerer Norge på World Entrepreneur Of The Year 7.-11. juni 2017.
Peter Sandrup (t.v.) og Jørgen Evensen fra BetonmastHæhre representerer Norge på World Entrepreneur Of The Year 7.-11. juni 2017.

BetonmastHæhre til World Entrepreneur of The Year

Jørgen Evensen og Peter Sandrup fra BetonmastHæhre representerer Norge på World Entrepreneur Of The Year i Monaco 7.-11. juni.

Publisert Sist oppdatert

De to startet det som i løpet av ti år har vokst til Norges største privateide bygg- og eiendomsgruppe.

Betonmast ble startet av Evensen og Sandrup i 2006, etter å ha jobbet sammen i mange år i et større byggefirma. Under sitt nye navn BetonmastHæhre er de ikke bare størst i Norge, men har også startet opp i Sverige/Norden.

Over 2500 ansatte

- Helt fra starten av har selskapet vist en kontinuerlig lønnsom vekst. I månedene etter at vi vant EY Entrepreneur Of The Year (EOY) i Norge, har selskapet faktisk fordoblet sin størrelse gjennom fusjonen med Hæhre Isachsen Gruppen og ytterligere to oppkjøp. De nye medlemmene av familien er alle ledet av tidligere nasjonale EOY-finalister. Det nye konsernet BetonmastHæhre har nå mer enn 2500 ansatte og en omsetning som i 2017 vil overstige en milliard dollar, sier konsernsjef Jørgen Evensen.

Entreprenører og innovatører fra nær 60 land møtes i Monaco for årets World Entrepreneur Of The Year. De nordiske nasjonale vinnerne på dette arrangementet, organisert av EY, spenner fra et medisinsk teknologiselskap til en leverandør av dispenserutstyr til bryggerier, en produsent av skogsmaskiner og – den norske representanten – en bygg- og eiendomsgruppe.

- Viktig for økonomien

EY Entrepreneur Of The Year, verdens største program av sitt slag, er i sin 31. sesong. World Entrepreneur Of The Year, er finalen for regionale arrangementer i 150 byer og nasjonale finaler i 60 land.

- Programmets formål er å identifisere, hylle og inspirere verdens mest vellykkede vekstskapere og entreprenører. Slike mennesker er fundamentalt viktige for økonomien, og gir jobb og innovative og konkurransedyktige produkter og tjenester. Ofte er de også på andre måter viktige bidragsytere i sine lokalsamfunn, sier Terje Andersen, nasjonalt ansvarlig for EY Entrepreneur Of The Year og leder av EYs rådgivingsvirksomhet i Norden.