17.000 ansatte lærer HMS

Årets store HMS-happening i regi av NCC ble sparket i gang 8. mai på hundrevis av konsernets prosjekter og arbeidsplasser over hele Norden.

Publisert Sist oppdatert

For NCC Norges del legges det opp til en innholdsrik og actionfylt uke med beredskapsøvelser, HMS-kurs, egen helsedag på hovedkontoret i Oslo, forelesninger og produktdemoer.  

- Det aller viktigste vi gjør på prosjektene våre, er morgensamtalen om helse- og sikkerhet på arbeidsplassen. Denne uken skal hver dag handle om akkurat denne samtalen. Jeg er utrolig stolt over å få lov til å jobbe i et konsern som setter HMS i fokus på denne måten, sier Marianne Brudevold Eek, leder for store infrastrukturprosjekter i NCC.

17.000 ansatte

Det er det sjuende året NCC arrangerer HMS-uka i Norge og det er andre året konsernet gjennomfører HMS-uka samtidig på tvers av de nordiske landegrensene. Med over 17.000 ansatte og 53 milliarder kroner i omsetning, er NCC en betydelig aktør i det nordiske bygg- og anleggmarkedet.

- Vi har en nullvisjon når det gjelder ulykker, noe som er utfordrende når man jobber i en statistisk sett farlig bransje som bygg- og anleggsbransjen. Med så mange ansatte spredt over et så stort geografisk område har vi derfor et enormt ansvar med å sette HMS på dagsorden – hele tiden, sier Eek.

- Daglige rutiner er viktigst

- Det er likevel ikke nok å arrangere en HMS-uke. Det er det daglige rutinemessige HMS-arbeidet med kontinuerlige påminnelser og oppfølginger som er viktigst. Det er dette som sikrer at hver og enkelt av våre ansatte kommer seg trygt og hel hjem til familien etter en dag på jobben, avslutter Eek.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS