- Lettere å vært ett team

I forbindelse med at BetonmastHæhre offisielt ble etablert 25. mars har noen av de ansatte laget en rocka tolkning av Freddy Kalas' sang Jovial. Sjekk den ut over.

Publisert Sist oppdatert

«Vi trenger både vei, VA og bolig, store prosjekter det er vi så glad'i. Bygger her og nå, har kommet for å bli, gjengen er det potensiale i.» er refrenget i sangen.

I et av versene synges:

«Vi driter i om oppstarten kan bli hard, vi driter i om logon ikj'er klar, vi føler oss gla', den nye gjengen her den skal bli så bra.»

Stjernene i filmen er Lene Faksevåg, Øystein Bondal, Mari Rasmussen, Christine Kårsten, Jan Granlund, Kjell Harald Kløvstad og Roger Kjenås.

Svar om det nye konsernet

AT.no har tatt kontakt med konsernsjef Jørgen Evensen for å få svar på spørsmål omkring det nye konsernet. Her er spørsmål og svar:

- Hvem er eiere?

- En stor andel (ca. 2/3) av selskapet eies av de ansatte. Vi er stolte av at vi har nærmere 500 kolleger som er aksjonærer i selskapet. Albert Hæhre er største enkeltaksjonær i selskapet. Andre store aksjonærer inkluderer HCA Melbye og Ferncliff Property.

- Hvordan er eierstukturen i de impliserte selskapene under BetonmastHæhre?

- Eierstrukturen varierer fra selskap til selskap, men i hovedsak eies entreprenørselskapene 100% av BetonmastHæhre.

- Dere var på en tur til Davos i helgen. Hva skjedde der og hvem fikk være med av ansatte og andre?

- Dette var vår årlige ledersamling. I år fløy vi ned over 500 ansatte fra Betonmast og Hæhre Isachsen. Målet var å stake ut kursen for det nye selskapet, legge grunnlag for felles kulturbygning og bli bedre kjent i en hyggelig setting. Vi har store ambisjoner for BetonmastHæhre, og skal vi lykkes like godt i fremtiden må vi hele tiden ha fokus på å bygge og bevare en sterk kultur.

- Hvordan blir den nye selskapslogoen?

- Arbeidet med den nye logoen pågår fortsatt, så utformingen av denne må vi komme tilbake til.

Styret

Styreleder i det nye konsernet er Ole Enger. Med seg i styret har han Rune Isachsen, Albert Kr. Hæhre, Peter Sandrup, Jørgen Evensen, Øystein Stray Spetalen, Lasse Tingulstad og Ole-Bjørn Bakke.

I tillegg skal det velges inn ansattrepresentanter. Det er bygg.no som melder dette.