Mekaniker Simen Svevnerud fra Nordby Maskin legger alt til rette for støp.

Heatwork-er varmet sykehus-støp

Consto Eide AS bygger nytt sykehus på Lovisenberg i Oslo. I den forbindelse gjør de blant annet konstruksjonsmessige påstøper på etasjeskillene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

For å sikre herdeprosessen ble Heatwork-pert rør festet til armeringen og fylt med Heatwork VTV-væske.

Deretter startet forvarming av armering og eksisterende hulldekkelementer.

Etter et lite døgn ble selve støpingen utført, og man sirkulerte 30 graders væske fra Heatwork-maskinen i betongen, skriver Heatwork i en pressemelding.

- Ikke lenger risikosport

- Dette var et nødvendig tiltak i forsering av fremdriften på prosjektet, sier en fornøyd prosjektleder, Lisa Granli fra Consto Eide AS.

- Å støpe vinterstid under åpen himmel er med denne metoden ikke lenger en risikosport, og vi er trygge på at vi kan levere fra oss prima kvalitet gjennom kontrollert herding, legger hun til i meldingen.

Prosjektleder Lisa Granli fra Consto Eide AS er fornøyd med den kontrollerte herdingen det mobile varmekraftverket gir.

Nordby Maskin AS stilte med sin Heatwork HW 3600 til jobben.

- Dette gir oss muligheter for god utnyttelse av vårt nyinnkjøpte mobile varmekraftverk, sier anleggsleder Per Egil Nystuen fra Nordby Maskin AS.

Stolt leverandør

Riggansvarlig Simen Svevnerud trekker også frem at hele systemet ble klart på ett øyeblikk og at rørene ble enkelt fylt med Heatwork-maskinens innebygde system.

- Consto Eide AS er en profesjonell og kvalitetsbevisst stor aktør i bransjen, og vi er stolte av å kunne levere våre løsninger til dette prosjektet, sier Rolf-Eirik Ivarsson, selger hos Heatwork.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS