Hurtigkobling og trykkefri avtrekker.

Denne skal gjøre høytrykkvask lettere

Nå skal det kunne jobbes lengre uten å få smerter i hendene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

1. januar kommer Kärcher med en høytrykkspistol med helt nytt design til sine «profesjonelle varmt- og kaldtvannsvaskere». Dette skriver Kärcher i en pressemelding.

Å arbeide med høytrykksvaskere kan være fysisk krevende, og derfor er ergonomi viktig. På tradisjonelle høytrykkspistoler må en trykke og holde inne avtrekkeren mens en arbeider. Dette kan føre til smerter i hendene og en dårlig arbeidsstilling, noe som ikke er ideelt med tanke på HMS og slitasjeskader.

Omfattende rengjøring er vanskelig uten å ta hyppige pauser eller å bytte på arbeidet.

- Vår Easy!Force-teknologi endrer dette en gang for alle, loves det fra produsenten.

Nå trenger du bare å trykke på avtrekkeren én gang for å frigjøre trykket, så du slipper å klemme avtrekkeren inn mens du arbeider. Dette skyldes at vanntrykket i pistolen holder avtrekkeren inne så lenge den hviler i hånden på brukeren.

Slipper du avtrekkeren, skrur høytrykkspistolen seg umiddelbart av. Dette skal gjøre at brukerne kan arbeide lengre av gangen, og redusere muligheten for utmattelse og slitasje i armene.

I tillegg kommer Kärcher med disse salgsargumentene i meldingen:

«Med den nye høytrykkspistolen sparer du også 80 % mer tid ved montering, tilkobling og bytting av tilbehør. Den har også fem ganger lengre levetid enn tradisjonelle høytrykkspistoler, og den keramiske ventilen i pistolen gir en trygghet og sikkerhet som overgår konkurrentene.»

Powered by Labrador CMS