ÅPNINGSTALE: Erik Sollerud (adm. direktør Pon Equipment) til venstre og Claus Høyer (adm. direktør Pon Power) holdt åpningstalen sammen nede på verkstedet.

Pon flyttet inn på femstjerners

BERGER (AT.no): Pon Equipment, Pon Rental og Pon Power flyttet denne uken inn på femstjerners på Berger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Caterpillar-forhandleren i Norge har endelig åpnet sin nye storstue rett ved E6 på Berger like nord for Oslo. Anlegget er kategorisert som et femstjerners Caterpillar-anlegg ettersom det oppfyller alle de strengeste kravene i Cat-systemet for hvordan et Cat-anlegg skal være.

Tegninger fra 1985

Anlegg&Transport (AT.no) var blant mediene som fikk en omvisning på det nye anlegget denne uken. Se bildekarusellen i denne saken for å se bilder fra det nye anlegget.

Pon feiret åpningen i to omganger denne uken, både med fest onsdag og torsdag. Rundt 1300 samarbeidspartnere og kunder var med på feiringen.

- Dette har vært en lang reise. De første tegningene til et nytt hovedanlegg stammer fra 1985, og vet du hvor de var tegnet inn? Rett på andre siden av E6 der Bring og de andre logistikkselskapene holder til i dag, stråler adm. direktør Erik Sollerud i Pon Equipment.

Den offisielle åpningen av det nye anlegget gikk over to dager. Dag to var det ca. 1100 personer innenfor portene.

 

- Drømmetomta

Bygningsmassen er samlet voldsomme 20.000 m², fordelt på flere enheter, og prislappen ligger på rundt 300 millioner kroner. Det er imidlertid ikke nederlandskeide Pon som eier bygningen, men praktbygget leases på langtidskontrakt av Kongsvinger-baserte Rimfeldt Eiendom.

- Vi ligger så nært som mulig det går an å komme tungindustrien på Berger, har fantastisk eksponering ut mot E6 og enkel inn- og uttransport av tunge maskiner. Vi siklet lenge på denne tomta, og trodde egentlig ikke det var mulig å få den. Dette er drømmetomta, sier Sollerud.

Powered by Labrador CMS