Magne Gitmark & Co tar steget inn i bergverksbransjen

McCloskey International har valgt Magne Gitmark & Co AS i Lillesand som eksklusiv forhandler i Norge.

Publisert Sist oppdatert

McCloskey produserer maskiner for grus og bergverksmarkedet over hele verden, og er et nordirsk-canadisk selskap som har produsert maskiner siden 1980-tallet.

Hovedfabrikken som produserer sikteverk og enkelte steinknusermodeller er lokalisert i Nord-Irland.

Gitmark satser på McCloskey «grunnet en overbevisende soliditet og et komplett maskinprogram bestående av steinknusere, et stort utvalg av sikteverk og massetransportører i tillegg til vaskeutstyr for sand og stein».

Filosofien og teknologien til McCloskey, er å lage driftssikre maskiner med stor slitestyrke for å tåle store belastinger.

Firmaet Magne Gitmark & Co har over 50 års fartstid som maskinforhandler i Norge. Gitmark  startet på 60-tallet med salg av småmaskiner for landbruket og på 70-tallet med kompressorer (AMA) og fjellboringsmaskiner (Geita).

Siden starten har firmaet vokst fra 2 til 29 ansatte. Frem til i dag har firmaets hovedfokus vært salg, service og ettermarked på maskiner og utstyr for private og offentlige kunder innen gjenvinningsbransjen og kommunalteknisk sektor. Produktporteføljen består i dag blant annet av kompaktorer, suge- og spylebiler, flishuggere, kverner, sikteverk og kompostmaskiner.

- Produktene fra McCloskey er utfyllende for oss da de leverer maskiner som flere av våre kunder etterspør og som vi frem til i dag ikke har hatt i produktporteføljen vår. Å ta steget inn i bergverksbransjen med maskiner for knusing og sikting føles riktig for oss siden vi allerede er godt kjent med tilsvarende utstyr innen gjenvinningsbransjen, sier daglig leder Dag-Ivar Berntsen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS