Hovedfokus er reparasjoner og service på både egne og eksterne trailere ved det nye Stavanger-verkstedet til Tip Trailer.
Hovedfokus er reparasjoner og service på både egne og eksterne trailere ved det nye Stavanger-verkstedet til Tip Trailer.

TIP styrker posisjonen

Tip Trailer Services styrker posisjonen i Norge med nytt verksted på Vestlandet.

Publisert Sist oppdatert

- Nybygget huser en rekke fasiliteter. Men hovedfokus er reparasjoner og service på både egne og eksterne trailere med et solid verksted- og serviceteam, forteller General Manager Christian Petersen i TIP Nordic i forbindelse med åpningen av selskapets nye verksted i Stavanger 8. september.

Han fremhever at dette er et ledd i arbeidet med å styrke posisjonen i Norge ytterligere.

Dette er Tips andre etablering i Norge og det 14. i selskapets nordiske virksomhet. For to år siden åpnet Tip Trailer Services sitt første verksted i Vestby utenfor Oslo.   

Logistisk gunstig

– Stavanger-verkstedet med syv baner representerer en meget logistisk gunstig beliggenhet, sier Petersen og fremhever en massiv transportnæring i dette området med sterk konsentrasjonen av logistikkselskaper og fraktselskaper, noe som innebærer et stort transportbehov.

Om lag 10 millioner tonn transporteres på vei mellom Stavanger og Kristiansand. 1 million tonn transporteres med jernbane i samme område.

– Derfor er dette et naturlig sted å være for TIP Trailer Services, sier Petersen.

Omfattende virksomhet

Selskapet er en del av HNA Group, og er en av de største leverandørene av trailerutstyr, leasing og serviceløsninger i Europa.

TIP Trailer Services håndterer en flåte på 55.000 enheter og er en av få tilbydere av et europeisk verkstednettverk. Selskapet sysselsetter medarbeidere på mer enn 70 lokasjoner og på mer enn 50 vedlikeholds-fasiliteter i 16 europeiske land.

Powered by Labrador CMS