Collicare skal forsyne Jula

Skal forsyne alle Julas varehus i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Jula og Collicare Logistics har inngått avtale om transport av alt gods fra Julas sentrallager i Skara til alle deres varehus i Norge. Avtalen trer i kraft 15.september 2016.

De to selskapene har samarbeidet siden 2012 om transporter fra Europa til sentrallageret i Skara, men utvides nå til å også gjelde transport til alle varehus i Norge.

- Når nå Jula viser oss tillit ved å utvide samarbeidet er det et bra kvalitetsstempel på de tjenestene vi tilbyr. Vi ser fram til de positive effektene av de løsningene vi nå skaper sammen, sier Magnus Yverås, Managing Director Collicare Gothenburg.

90 lastebiler til Norge ukentlig

Fra Julas sentrallager i Skara, går det ukentlig ca. 90 lastebiler med varer til deres 30 varehus i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

En felles langsiktig utviklingsplan mot mer effektive transportløsninger, kvalitet og miljø har vært viktig for Jula i valget av leverandør, heter det i en pressemelding fra Collicare.

Fra venstre; Logistics Manager Jula Lennart Karlsson, Customs & Freight Manager Jula Pietro Montebov, og Managing Director Collicare Gothenburg Magnus Yverås.
Fra venstre; Logistics Manager Jula Lennart Karlsson, Customs & Freight Manager Jula Pietro Montebov, og Managing Director Collicare Gothenburg Magnus Yverås.

 

Biodiesel

Allerede fra oppstart vil en andel av lastebilene gå på biodiesel (HVO), og på sikt blir det flere.

- Collicare Logistics har i løpet av forhandlingene bevist at de har et initiativ og en fremtidsvisjon som Jula setter pris på. Vi er svært fornøyd med valget av Collicare Logistics, da de under hele prosessen har vist oss helhetlige løsninger som passer med Julas ambisjoner om kostnadseffektiv transport med stort fokus på kvalitet og miljø, sier Pietro Montebovi, Customs & Freight Manager Jula AB.

STILLING LEDIG: