Endringer i AF-ledelsen

AF Gruppen har fra og med 1. januar utnevnt fire nye konserndirektører for virksomhetsområdene Miljø, Bygg, Offshore og Personal og Organisasjon.

Publisert Sist oppdatert

- AF har lang tradisjon i å utvikle ledere fra egne rekker. Flere av medlemmene i konsernledelsen er eksempler på dette. Jeg har satt sammen et team med en bred kompetanse og erfaring, og som har et sterkt engasjement for å utvikle AF. Det er også et team som kjenner AF sin kultur godt. Vår fremste oppgave er å videreutvikle AF slik at mulighetene som ligger foran oss bidrar til lønnsom vekst i mange år fremover, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Eirik Wraal (36, bildet øverst) blir ny konserndirektør Miljø. Han kommer fra stillingen som leder for AF Decom og har vært i selskapet siden 2004. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Henning-Olsen-HR.jpgHenning OlsenHenning Olsen (37) blir ny konserndirektør Bygg. Olsen kommer fra stillingen som leder for AF Eiendom og har vært i AF siden 2010. Han er utdannet siviløkonom fra BI.

Amund-Toftum-HR.jpgAmund TøftumAmund Tøftum (37) blir ny konserndirektør Offshore. Tøftum kommer fra stillingen som prosjektdirektør i AF Offshore Decom. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært i AF siden 2005.

Bard-Frydenlund-HR.jpgBård Frydenlund.Bård Frydenlund (47) går inn i konsernledelsen som konserndirektør Personal og Organisasjon. Han er utdannet diplomøkonom og Master of Management fra BI i tillegg til 1. avdeling jus fra Universitet i Oslo. Frydenlund har vært i AF siden 2000.

Disse utgjør konsernledelsen sammen med ytterligere tre som fortsetter i sine stillinger: Sverre Hærem (50) som konserndirektør finans (CFO), Arild Moe (50) som konserndirektør Anlegg og Andreas Jul Røsjø (35) som konserndirektør for Energi og Eiendom.