Bring kjøper svensk selskap

Det svenske selskapet Svebol Logistics har 80 ansatte og 60 biler.

Publisert Sist oppdatert

Bring kjøper det svenske logistikkselskapet Svebol Logistics AB og styrker sine løsninger for matleveranser i Stockholms-området og Mälardalen.

Svebol distribuerer mat til storhusholdninger, restauranter og butikker i Stockholm og hele Mälardalen med 80 ansatte og 60 biler. Med oppkjøpet av Svebol styrker Bring sin posisjon og kompetanse innen temperert transport.

Natt-leveranser

- Vi er fornøyde med at vi nå styrker vårt lag med Svebol. Selskapet tilfører Bring Frigo kapasitet og kompetanse, og dermed bedre muligheter til å tilby effektive distribusjonsløsninger i Mälardalen-regionen og Sverige for øvrig. I tillegg har de, som oss, høye ambisjoner innen bærekraft, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Svebol og Bring benytter begge selskapene det fornybare drivstoffet (HVO) og Svebol deltar i det såkalte Off-Peak prosjekt med miljøeffektive leveranser på natten i Stockholm.

Omsetter for 100 mill. kroner

- Vi ser et stort potensial til å vokse og utvikle oss med Bring. Våre kunder får større fordeler med et bredere spekter av tjenester, sier Martin Svedin, administrerende direktør og eier av Svebol.

Svebol har hovedkontor i sørlige Stockholm har tidligere vært privateid. Estimert omsetning er på 100 millioner svenske kroner inneværende år.