Posten med ny avtale

Posten og Cargonet har inngått 5 års transportavtale.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Posten Norge AS og Cargonet AS har inngått en femårs avtale på jernbanetransport av «trailere, containere og vekselflak» på alle Cargonets strekninger. Dette inkluderer også leveranse av tilhørende terminaltjenester. Posten har ytterligere opsjon på forlenging av avtalen med tre år.

Cargonets leveringsevne og Postens behov vil være styrende for den årlige omsetningen, står det å lese i en pressemelding.

Cargonets største kunde

Posten opprettholder med denne avtalen sin posisjon som Cargonets største kunde, og partene skal i avtaleperioden «jobbe i et nært samarbeid» for å videreutvikle løsningene.

- Cargonet er svært glad for endelig å ha avtalen i havn. Den er svært viktig for vår videre utvikling, sier adm. direktør Arne Fosen i Cargonet.

Posten har de siste årene økt sin bruk av jernbane. Etter at investeringsnivået i norsk jernbane har tatt seg kraftig opp de siste årene begynner vi nå å få en god utvikling på togenes punktlighet, skriver Posten Norge.

- En anerkjennelse

- At Posten og Bring velger Cargonet, er en anerkjennelse på at vi er i stand til å levere et produkt med god kvalitet og funksjonalitet, god kundeservice og riktige tider samt tilgjengelighet, sier Fosen i Cargonet.

Han opplyser at Cargonets organisasjon er sterkt motivert til å vise seg tilliten verdig.

Powered by Labrador CMS