Super-DAF til Tonerud Transport

Thomas Bakke hos Tonerud Transport AS i Enebakk er en av landets gladeste sjåfører for tiden. Denne uken kunne han sette seg bak rattet i ei særdeles godt utstyrt DAF XF trekkvogn.

Publisert Sist oppdatert

Dette er Toneruds første DAF Euro 6 (har en Euro 5 fra før), og her er det ikke spart på noe. Største førerhus, Super Space Cab, og den største Paccar MX 13-motoren på 510 hk og tandemboggi med mulighet for evakuering av lufttrykk på bakre hører med blant ingrediensene.

På utstyrslista ellers finner vi MX motorbrems og retarder, Durabrite aluminiumsfelger, toppbøyle med ekstralys, roterende varsellys, LED markeringslys, lange forniklede kompressorhorn, skjermforlengere, lakkerte gangbroer med toppsliping, ekstra dyp solskjerm med LED-lys og firmatypisk lakkering med mange lag klarlakk på toppen.

Det står ikke dårligere til innvendig. Her finner vi blant annet cruisekontroll, full polstring, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter spesiallaget sengetøy og håndkle med XF-logo. – Med alt dette utstyret sier vi for spøk at dette er Limited Edition First Class, sier Petter Engebretsen i DAF Norge AS.

Den særdeles godt utstyrte bilen skal i hovedsak gå i transport for Norgesgruppen.

 

Med mange lag klarlakk, aluminiumsfelger, skjermforlengere og lakkerte gangbroer er det ikke spart på noe utvendig.
Med mange lag klarlakk, aluminiumsfelger, skjermforlengere og lakkerte gangbroer er det ikke spart på noe utvendig.