Rekord på Powels brukerkonferanse

I mai arrangerer Powel for 24. år på rad Gemini Brukerkonferanse, og lover et aktuelt, variert og faglig godt program.

Publisert Sist oppdatert

Powel har rekordpåmelding til årets brukerkonferanse med over 300 påmeldte deltagere til arrangementet på Clarion Hotel & Congress i Trondheim, 10-12. mai.

Brukerkonferansen er Powels årlige konferanse for brukere av Gemini-løsningene, som støtter behovene til entreprenører, arkitekter, konsulenter og kommuner. I Gemini porteføljen finnes programvare som dekker hele prosjektsyklusen for entreprenører, inkludert landmåling, dokumentasjon, prosjektstyring, og 3D-modeller.

Over to dager blir fag, produkt og tjenestetilbud presentert, og programmet består av erfaringer fra kunder, grundig gjennomgang av eksisterende produkter, samt presentasjon av mange nyheter.

- Lanseringen av Gemini 3D Felt vil være et av høydepunktene på årets konferanse, sier Frode Solem som er leder for entreprenøravdelingen i Powel.

Med denne programvaren gjør Powel det mulig for entreprenører å ta med seg prosjektet i 3D ut på anleggsplassen der man kan arbeide direkte i originale prosjektdata og modeller fra Gemini.

Introduksjon av ProAdm som ble en del av Powels portefølje etter fjorårets oppkjøp av Citec, blir også et annet viktig tema. I tillegg fremhever arrangøren også Powels produktstrategi og lynkurs for nye brukere av 3D Terreng & Entreprenør og ProAdm.

Utenom egne rekker stiller både forelesere og utstiller fra en rekke samarbeidspartnere og kunder, blant annet vil det holdes foredrag fra fagpersonale i AF Gruppen og Statens vegvesen.

Ekstern link til Powels brukerkonferanse for 2015