Bring og utlending i livsfarlig duell

Det utenlandske vogntoget forsøker lenge å komme seg forbi Bring-bilen. Det går til slutt nesten veldig, veldig galt. Se video.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Yrkessjåfør Steve Hammer ble sjokkert vitne til livsfarlig opptreden fra en Bring-lastebil og et utenlandsk vogntog på E10 ved Sandtorg i Harstad kommune.

Hammer forteller til VG at han kjørte bak de to bilene på strekningen, og at det utenlandske vogntoget flere ganger forsøkte å komme forbi Bring-bilen. På et kort rettstrekke i en 60-sone forsøkte utlendingen seg.

Videoen fra VGTV du kan se øverst i saken, viser hvordan utlendingen legger seg ut, og etter hvert kom seg opp på siden av Bring-bilen. Bring-bilen viste imidlertid ingen samarbeidsvilje, og utlendingen måtte til slutt bråbremse i en sving og hive seg inn bak Bring-bilen for å ikke å kollidere med møtende trafikk.

Hammer sier til VG at han mener at begge sjåførene har skyld i den farlige situasjonen, siden Bring-bilen ikke viste samarbeidsvilje og ikke ville slippe frem trafikken bak.

Distriktssjef Karl Henrik Karlsen i Bring Nordland sier at Bring jobber mye med adferd i trafikken og at den aktuelle strekningen ikke har noen opplagte steder der det går an å slippe forbi trafikk. Karlsen understreker at han kun kjenner saken gjennom det videoen viser, og at han ikke har snakket med sjåføren. Etter påske skal Bring ha en rutinemessig samtale med sjåføren.

 

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS