Slep med justerbar akselavstand

Nor Slep har utviklet en ny Trio-løsning for Sverige med hydraulisk justerbar akselavstand.

Publisert Sist oppdatert

Trio-Lift populært kalt Trio er et kjent produkt i Norge og Sverige produsert siden 70-tallet. Dumperslepet produseres både som to- og treaksling. Treakslingen leveres med boggien foran. Dette er en patentert løsning som Nor Slep AS opplyser at Trio var først ute med. Nor Slep har i over 20 år solgt den svenskproduserte hengeren. For 4 år siden overtok Nor Slep rettighetene og har revitalisert konseptet slik at Trio nå møter dagens krav til lav egenvekt, høykvalitets stål og design.

Hydraulisk justerbar akselsavstand

Vinteren 2015 er blitt benyttet til å teste en helt ny Trio-løsning utviklet spesielt for svenske regelverk og krav.

Det er her snakk om en treakslet Trio med boggie foran som vanlig, men bakre aksling kan kjøres ut hydraulisk slik at man får økt akselavstand som igjen øker totalvekten helt opp til 30 tonn etter svenske regelverk. Dette øker nyttelasten samtidig som man på trange områder kjører akslingen inn og på den måten bevarer en god fleksibilitet og fremkommelighet.

Gullkant

I tillegg er Gullkant-dumperen videreutviklet med blant annet sidehengslet og svingbar strølem. Trio kan utrustes med Gullkant-dumper, halfpipe eller asfaltbalje, alt etter kundens ønsker og behov.

Den nye løsningen er utviklet i tett samarbeid med kunder, og prototypen er for tiden på rundreise i Sverige der den testes ut hos forskjellige kunder i anlegg og transportsegmentet. Leveransene av de første bestillingene vil begynne på sensommeren 2015.

Salget i Sverige foregår gjennom Nor Slep Svenska AB.