Juryformann Jarlath Sweeney (t.v.) og Dr. Echard Scholz som mottok prisen på vegne av Volkswagen Commercial Vehicles.

International Pick-Up Award 2018 til Amarok

LYON (AT.no): Volkswagen Amarok V6 vinner International Pick-Up Award 2018.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Volkswagen tilbyr et bredt utvalg av V6-dieselmotorer og et vidt spekter av varianter av Amarok.

Den nye generasjonen av Amarok har også en rekke tekniske nyvinninger som var med på å overbevise juryen om at nettopp Amarok skulle gå seirende ut i konkurransen om å vinne International Pick-Up Award 2018.

Prisen ble overrakt under en seremoni onsdag 22. november på Solutrans 2017, i Lyon, Frankrike.

Jevn kamp

Alle kandidatene i konkurransen deltok tidligere i høst i en gruppe-prøvekjøring i Romania. Volkswagen Amarok overbeviste etter å blitt satt på prøve både langs landeveiene og i mer ulendt terreng.

De andre kandidatene som deltok i årets kåring var nykommerne Mercedes-Benz X-klasse og Renault Alaskan samt Toyota Hilux.

Det ble en meget tett konkurranse mellom de to tyske kandidatene og Amarok fikk tilslutt 56 stemmer mot X-klassens 50 stemmer, tett fulgt av Toyota Hilux med 41 stemmer på tredjeplass.

- Har lyttet til kundene

- Stemmene ble gitt basert på effektiviteten i drivlinjene, lastekapasitet, sjåfør- og passasjerkomfort og eierkostnader, sa juryformann Jarlath Sweeney under overrekkelsen.

Dr. Echard Scholz mottok prisen på vegne av Volkswagen Commercial Vehicles og uttalte følgende:

- Vi er takknemlige for å ha mottatt IPUA 2018-prisen. Med Amarok har vi lyttet til kundene og gitt bilen mer kraft og moment slik at bilen skal bli enda bedre i alle former for terreng i stedet for luksus og livsstil. Jeg lover, vi vil fortsette å tilby best mulig løsninger for våre kunder slik at de kan utføre sine arbeidsoppgaver på en bedre måte. Takk for tilliten.

Dr. Echard Scholz med beviset på at hans bil ble prisvinner.

Dette er fjerde gangen prisen deles ut.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS