HD-innredningen i servicebilen til Fredric Aasbø er spesialdesignet sammen med makker Erik Nilssen (t.v.) og Sortimo.
HD-innredningen i servicebilen til Fredric Aasbø er spesialdesignet sammen med makker Erik Nilssen (t.v.) og Sortimo.

«Drifting-konge» valgte «Heavy Duty»-innredning

Fredric Aasbø kjører en 750-hesters Toyota GT86. Nå har han fått seg ny servicebil for å «serve» driftingbilen.

Publisert Sist oppdatert

Trygg og effektiv transport av tungt verktøy og utstyr, samt olje og bensin, stiller høye krav til varebilens innredning. Innredningen i servicebilen til «drifting-kongen» Fredric Aasbø er derfor nøye gjennomtenkt for å sikre de beste forutsetningene i en travel hverdag med konkurransekjøring og mye reising.

32-åringen fra Ski i Akershus er en av Norges største stjerner innenfor motorsport. På banen har Fredric Aasbø stålkontroll og kjører rundt i en 750-hesters Toyota GT86. Men for at konkurransekjøringen skal fungere optimalt trenger han en pålitelig servicebil med solide innredningskomponenter med på slep. Han valgte derfor «Heavy Duty»-innredning fra Sortimo.

- Vi har fått en helrå servicebil med Custom Sortimo Heavy Duty innredning og er akkurat det vi trenger i en hektisk konkurranseperiode, sier Aasbø.

Solid og syrefast

«Heavy Duty»-innredning, også kalt HD-innredning, er en ideell løsning for dem som jobber med tunge materialer, og olje, bensin eller andre kjemikalier som kan søle og sette spor.

HD-innredningen består av en høy mengde fiberkomposittmateriale som gjør innredningen solid og sterk, uten at vekten økes. Komposittdelene er motstandsdyktige ovenfor olje, bensin, luter og andre kjemikalier, og den glatte overflaten gjør det relativt enkelt å holde det rent.

«Heavy Duty»-innredning fra Sortimo er en innredning for dem som jobber med ekstremt tunge materialer, og olje, bensin eller andre kjemikalier.
«Heavy Duty»-innredning fra Sortimo er en innredning for dem som jobber med ekstremt tunge materialer, og olje, bensin eller andre kjemikalier.

- Innredningen er spesialdesignet sammen med Sortimo og min makker Erik Nilssen. Vi har nå både uttrekkbart verktøyskap, girkasseskuff, reservedelsvegg og mye mer, men har likevel god plass og oversikt i varerommet. Dette er en drømmeinnredning, sier Aasbø i en pressemelding fra Sortimo.

Skreddersydde løsninger

Ifølge Ole-Andreas Pettersen, daglig leder for Sortimo, gir nettopp løsningen mange ulike bruksmuligheter på grunn av den høye belastningsevnen og det omfangsrike tilbehøret.

- HD-innredningen kan enkelt integreres med Sortimos øvrige innredningskomponenter som skuffer og bokser og liknende, og kan derfor tilpasses ethvert behov. I tillegg kan systemet kombineres med store skuffer og lange hyller med en bredde opptil to meter og med en belastningsevne opptil 120 kg. Dette er derfor en løsning med store muligheter for besparelser, siden systemet gjør det mulig å utelate mellomliggende elementer, sier han.

Stor belastningsevne på innredningen skal sørge for stor sikkerhet ved brå bremsing og i svinger, samt ved eventuelle ulykker.

- Innredningen er utviklet for de med en ekstra tøff hverdag med tungt utstyr. Den sørger å holde tunge elementer på plass og sikrer dermed personenes trygghet i kupeen under kjøreturen. Løsningen er støt- og ripefast, og har et mørkt design og en glatt, smussavvisende overflate som gjør det enkelt å holde rent og godt vedlikeholdt, sier Pettersen.