Foto: Collicare
Foto: Collicare

Collicare etablerer seg i Finland

Økte omsetningen med nær 30 prosent i 2017.

Publisert

Collicare har etablert seg med eget kontor i Vantaa, Finland. Med denne nye avdelingen, tilbyr Collicare nå transport- og logistikktjenester i alle de nordiske landene.

Collicare er en norsk, mellomstor og privateid logistikkoperatør som er presentert i elleve land, og som fokuserer på Norden, Baltikum, Europa og «Fjerne Østen».

Etableringen i Finland er gjort for å tilfredsstille behovene til kunder som ønsker tjenester over hele Norden.

Stor økning - behov for finsk avdeling

Veksten for Collicare-gruppen er stor, omsetningen viser nær 30 prosent økning i 2017.

- Våre kunder ber om nordiske distribusjonsløsninger, og for å støtte deres behov besluttet vi å åpne en avdeling i Finland. Etter vår mening, og også basert på markedsundersøkelser, tror vi at det er plass til Collicare som logistikkleverandør i det finske markedet, sier konsernsjef i Collicare, Knut Sollund.

- Finland er ikke bare viktig med hensyn til vårt fokus på nordiske distribusjonsløsninger, men også for nærhet til Baltikum. Et område der vår virksomhet vokser raskt. I tillegg til våre fly- og sjøfraktløsninger, hvor vi har et stort nettverk og konkurransedyktige tjenester, fortsetter Sollund.

Mindre og fleksibel

Collicare Finland vil bli ledet av Marko Pirinen, som har over 30 års erfaring innen drift og salg innen transport- og logistikkvirksomhet. Han vil bli støttet av kundesjef Sari Attila.

- Collicare Finland er et alternativ for kunder i stedet for store statlig eide logistikkfirmaer. Svært få selskaper i Finland tilbyr innenlandske og internasjonale tjenester med unik portefølje, til en konkurransedyktig pris. Vi kan tilby en personlig og fleksibel tjeneste. Collicare gjør forretninger på en ny innovativ måte, sier administrerende direktør i Collicare Finland, Marko Pirinen.

Å være en mindre aktør blant store aktører i logistikkmarkedet har vist seg å være en suksessfaktor:

- Kunder rapporterer for å få mer oppmerksomhet fra sine kontaktpersoner, og skreddersydde logistikkløsninger basert på deres behov er mer tilgjengelige, skriver Collicare i en pressemelding.

STILLING LEDIG: