BRUKER SYSTEMET: Tunnel-prosjektet E39 Rogfast prosjekteres modellbasert ved hjelp av Gemini Terreng fra Powel Construction. Nå kommer versjon 13. av systemet.
BRUKER SYSTEMET: Tunnel-prosjektet E39 Rogfast prosjekteres modellbasert ved hjelp av Gemini Terreng fra Powel Construction. Nå kommer versjon 13. av systemet.

Versjon 13 like om hjørnet

«Et steg videre i digitalisering av anleggsbransjen.»

Publisert

Gemini Terreng versjon 13 lanseres i disse dager. Med denne versjonen hevder Powel Construction å ta «enda et steg videre i digitalisering av anleggsbransjen - blant annet med muligheten til å lagre modellene fra Gemini Terreng i skyen.»

Hensikten med skylagring er å legge til rette for samarbeid på tvers av fag og geografisk plassering av prosjektdeltakere. Dette gir en effektiv samarbeisplattform, og prosjekt og design vil her enkelt kunne endres underveis. Løsningen er nå er på plass i Gemini Connected.

Bortsett fra en ny prosjektmeny er det godt innarbeidede grensesnittet som før. Måten man jobber med filer, modeller og tegninger er også uendret, men disse holdes nå oppdatert på tvers av alle som jobber i prosjektet, gjennom skyløsningen, opplyser Powel.
Alle som gis tilgang til et prosjekt vil alltid være oppdatert med de siste filene og de siste endringene.

Filer oppdateres automatisk, uten noe manuell synkronisering. Fremdrift, roller og rettigheter, mengderapportering, hendelser, kontrakt og forbruksoversikt vil nå være tilgjengelig i sanntid for alle.

I tillegg er det mange andre nyheter i versjon 13, både helt nye funksjoner og forbedring av eksisterende funksjonalitet. Powel fremhever nye muligheter i IFC-eksporten i Byggegrop, nye parametere for utgravingsskråning og nye kombinasjonslag i bygging og masseberegning.