Nytt mobilt verksted fra TIP Trailer Services.
Nytt mobilt verksted fra TIP Trailer Services.

Starter mobilt verksted

TIP Trailer services med nytt tilbud ved Gardermoen.

Publisert

TIP Trailer Services har etter mange forespørsler fra kunder nå startet med mobilt verksted på Coop Logistikksenter (CLog) i Ullensaker, som dekker området omkring Gardermoen og Jessheim, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Med det mobile verkstedet kan TIP Trailer Services løse «her og nå» hastejobber for kundene. For kundene betyr dette en betydelig kortere nedetid på deres trailere, idet de slipper å kjøre til vårt verksted i Vestby eller andre verksteder. I tillegg er mange av kundenes trailere allikevel parkert på CLog for å overholde kjøre og hviletidsbestemmelsene samt at de venter på å bli lastet, sier Dag Aastorp, salgssjef hos Tip Trailer Services Norge.

Det mobile service verkstedet kan utføre de mest alminnelige reparasjoner på trailere, slik som reparasjon av lys, dørholdere, ABS-diagnose, småsveising, dekk, luftlekkasjer og mindre bremsereparasjoner.

- Dette er en kjempeløsning for oss. Vi har ca. 100 traller innom CLog på to dager, og har alltid noe problemer med noen av dem. Veldig praktisk å få traller reparert mens sjåfør sover, sier Frode Jensen, daglig Leder hos Nortemp Transport om løsningen.

I tillegg til det mobile verkstedet på Gardermoen, har TIP en servicebil stasjonert på Alnabru (Oslo). Denne rykker ut på reeferservice (Schmitz) og dekkbytter. Verkstedet i Vestby sør i Akershus er også utvidet grunnet økt etterspørsel etter service, vedlikehold og reparasjoner.

Powered by Labrador CMS