Powel Construction brukerkonferanse på Gardermoen Clarion 12.-13. november 2018. Foran fra venstre:Frode Solem, daglig leder Powel Construction ogTrond Straume, adm. direktør Powel.
Powel Construction brukerkonferanse på Gardermoen Clarion 12.-13. november 2018. Foran fra venstre:Frode Solem, daglig leder Powel Construction ogTrond Straume, adm. direktør Powel.

Rekord for Powel-konferanse

GARDERMOEN (AT.no): Med 250 deltakere er det ny rekord for brukerkonferansen til Powel Construction.

Publisert

Den årlige konferansen ble arrangert for første gang for 27 år siden, og det var en meget fornøyd daglig leder Frode Solem i Powel Construction som kunne åpne årets rekordkonferanse på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport på Gardermoen (for mange kjent som The Qube) mandag denne uken. Konferansen varer mandag og tirsdag.

Nytt av året er at konferansen er flyttet fra Powel-hjembyen Trondheim til Gardermoen like ved hovedflyplassen. Solem sier dette er gjort på bakgrunn av at det er svært hektiske dager i bransjen, og at det er enkelt å ta seg til og fra Gardermoen for nær sagt alle steder i landet.

Ny adm. direktør

Solem åpnet årets konferanse sammen med Trond Straume som er ny adm. direktør i Powel. Straume kom til selskapet i august etter mange år i bedrifter som jobber med og mot det han omtaler som industriell IT. Senest bodde og jobbet Straume i Camebridge i England.

- Om jeg skulle tilbake til Norge, ville jeg jobbe for et selskap som driver med industriell IT. Powel gjør det, sa Straume.

Gemini

Powel ble etablert for 50 år siden, da spesielt for å finne løsninger for vannverdiberegning og senere for den analoge til den digitale overgangen for el-nettet. Senere har selskapet etablert seg med en rekke løsninger innen anlegg (Powel Construction) og med Gemini-løsningene.

Den seneste Gemini-varen er Connected som er spesielt utviklet for å samle data og en plattform slik at ulike aktører til enhver tid er oppdatert på «hverandres» arbeid.

- Den neste generasjonen som kommer inn i industrien har helt andre forventninger til digitalisering og industriell IT, fordi de er oppvokst med digitaliseringen. Vårt svar til dette er Gemini Connected, og vi er stolte av å gå vårt bidrag til å bygge Norge, sa Straume i åpningen.