Klepp Mek på Jæren skal levere hurtigfestene og skuffene til de nye Volvo-maskinene som Risa Service har bestilt.

Velger lokale Klepp-skuffer

Nylig ble det kjent at Risa Service kjøper 100 nye Volvo-maskiner. Alle de nye graverne skal ha lokale skuffer og hurtigkoblinger fra Klepp Mek.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Noe særlig mer kortreist utstyr skal du lete lenge etter. Bare 15 minutter i bil er det fra Klepp Mek-verkstedet til Risas hovedkontor på Nærbø utenfor Stavanger i Rogaland.

Klepp Mek har siden 2017 vært hovedleverandør av skuffer og hurtigkoblinger til Risa Service. Nå skal samarbeidet fortsette de neste tre årene.

Bredde

MER: Ca. 100 hurtigkoblinger og 200 skuffer skal Klepp Mek levere til Risa Service de neste tre årene.

De 100 maskinene Risa Service har kjøpt av Volvo Maskin AS skal leveres i denne treårsperioden. Maskinutvalget spenner fra 10-tonnere og helt opp til Volvos nye flaggskip, EC950 på 90-tonn. Denne maskinen blir den første av sitt slag i Europa, og skal brukes når Risa overtar steinbruddet Rekefjord vest i 2019.

 - Det er stor stas at den første EC950’en i Europa blir spekket med utstyr fra Jæren. Vi har erfaring med å levere utstyr i denne størrelsen, og har levert både til det norske markedet og til eksport, sier salgssjef Tove Ree i Klepp Mek.

Volvo Maskin og Risa Service har fortalt om sitt fortettede samarbeid, og hva det betyr for begge parter. For den lokale leverandøren av skuffer og hurtigkoblinger er deres avtale minst like viktig. Den danner bunnen for forutsigbarhet og videre vekst.

De har investert mye i nytt produksjonsutstyr de siste årene, og nå i vinter kommer et nytt stort maskineringssenter.

- Vi har økt bemanningen og nylig innført skiftordning for å kunne opprettholde leveringsdyktigheten vår, sier eier Magne Oma.

Fornøyde

Kvaliteten på produktene ble avgjørende for daglig leder i Risa Service Svein Bø og hans kollegaer.

- Klepp Mek har vært en solid og god partner for oss i to år nå. Hovedgrunnen for kontraktsfornyelsen er kvalitet, leveringsdyktighet og at produktene er produsert på i Norge og på Jæren. Vi i Risa Service handler lokalt når vi kan, sier innkjøpssjef i Risa Service Kjetil Friestad.

Det er forventet at den nye avtalen vil innebære levering av ca. 100 hurtigfester og ca. 200 skuffer.

Powered by Labrador CMS