KLARE FOR SALG: Den nye importøren har allerede et solid antall maskiner på plass.

Ny Yuchai minigraver fra Wee.no

Yuchai YC25-8 er betegnelsen på den første Yuchai-nyheten som lanseres i Norge etter at WeeGruppen overtok det norske agenturet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Yuchai YC25-8 er en liten, kompakt og allsidig gravemaskin på 2,5 tonn og er tilpasset både entreprenører og landbruket.

Graveren er bygd med et stabilt understell og har en maksimal gravekraft på 1835 kg. Drivkilden er en Kubota D1803 motor med 30 hk, montert i bakenden av førerhytta. Det gir kraft nok til at maskinen kan utføre de fleste mindre oppdrag.

Hytte for lange nordmenn

Tekniske data Yuchai YC25-8

  • Bredde 1470 mm
  • Høyde 2400 mm
  • Lengde 4310 mm
  • Maks graverekkevidde 4487 mm
  • Maks gravedybde 2613 mm
  • Kapasitet graveskuffe 0,07 m3
  • Motor: Kubota D1803 (30 hk)
  • Egenvekt 2500 kg

Minigraveren leveres med vanlig kombihydraulikk, har ekstrautstyr som hurtigkobling S40 og kvikkoblinger for skuffer og annet relevant utstyr.

Maskinen har toppfart på 4,2 km/h og en maks gravekraft på 1835 kg. Hytta er ryddig innredet og gir god plass og komfort for lange nordmenn.

NY MASKIN: WeeGruppen presenterer en ny Yuchai minigraver som første nye maskin etter at de har overtatt importen etter Felleskjøpet.

- Kinesiske Yuchai har forstått at dersom de skal konkurrere i Europa, må maskinene tilpasses våre krav og bruk. Dette er YC25-8 et godt eksempel på med en klar målgruppe, smarte detaljer, robust konstruksjon og en fornuftig pris. Dette gir oss tro på en god start i «relanseringen» av Yuchai i Norge, sier maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

KUBOTA: En 30-hesters Kubota er montert i bakkant under førerhytta.

Var først i Europa

Yuchai var den første kinesiske gravemaskinprodusenten som gikk inn i det europeiske markedet, og ble i mange år importert til Norge av Felleskjøpet.

Nå er det WeeGruppen og deres landsdekkende netthandel Wee.no som har overtatt agenturet.

I tillegg til Yuchai er Wee.no også importør av minigraverne fra Nante, traktormerket Dong Feng og hjullastergiganten RWX.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS