Nordland Traktor selger og server nå blant annet Kubota minigravere og annet som importøt Hymax AS har i sin maskin- og utstyrsportefølje.
Nordland Traktor selger og server nå blant annet Kubota minigravere og annet som importøt Hymax AS har i sin maskin- og utstyrsportefølje.

Ny agent og servicepartner for Hymax

Skal selge alt av nytt og brukt som Hymax har i sin portefølje.

Publisert

Nordland Traktor AS, med tilhold i Brønnøysund, og Hymax AS har inngått en agent- og servicepartner-avtale.

Nordland Traktor skal selge og ha service på Hymax’ mange produkter, i Nordland, sør for Saltfjellet.

I sortimentet inngår blant annet Kubota minigravere, Giant minilastere, Hyundai gravemaskiner, Ausa og Kubota minidumpere, Venieri hjullastere og MST beltedumpere, i tillegg til flere utstyrsmerker.

Maskiner og utstyr er i skrivende stund på vei til Nordland Traktor i Brønnøysund for utstilling og salg. Nordlands-selskapet har ansatt en ny selger etter den nye avtalen med Hymax.

Både selgeren og maskinutstilling skal være på plass fra 1. mars 2019.

- Vi gleder oss veldig over å ha fått på plass denne avtalen for den sørlige delen av Nordland, og til samarbeidet med Nordland Traktor, sier salgssjef Leif Mikkelsen i Hymax AS.

Gleden er tilsvarende stor hos nordlendingene:

- Vi gleder oss veldig til å komme i gang med nye kvalitetsprodukter og egen selger innen anlegg, skriver selskapet på sin Facebook-side.

Nordland Traktor selger fra før Quicke og Trima frontlastere, Valtra og Kubota traktorer, landbruksredskaper og GPS og maskinstyring fra Hella Maskin AS.

Tidligere solgte selskapet også JCB anleggsmaskiner nord i Trøndelag og i Nordland sør for Saltfjellet for Rosendal Maskin AS. Dette samarbeidet er avsluttet.