Illustrasjon: Showfabrikken Media AS/Sørby Utleie AS
Illustrasjon: Showfabrikken Media AS/Sørby Utleie AS

Sørby Utleie utvider

Sørby Utleie AS etablerer seg i nytt bygg og terminal på Holtskogen i Hobøl (Østfold).

Publisert

AF Gruppen står som totalentreprenør for oppføring av lager, verksted, vaskehall og kontorer. Totalt bruttoareal er 7600 m2 med en kontraktsverdi på 113 mill. kroner.

Flytter neste år

Kontraktsarbeidene starter august 2019 og forventet overlevering er juli 2020, får vi opplyst i en pressemelding.

Sørby Utleie har hatt nært samarbeid med AF Gruppen om utformingen av konseptet, og som skal tilfredsstille kundens behov av tekniske og miljøvennlige løsninger.

Konserndirektør Geir Flåta i AF Gruppen ser frem til realisering av et fremtidsrettet bygg.

- Vi er svært tilfredse med denne tildelingen på nok et prosjekt oppført i massivtre. Vår byggvirksomhet i Østfold har en bred erfaring innenfor denne byggemetoden. Sammen med kunden har vi utviklet et konsept som tilfredsstiller kundens behov av tekniske og miljøvennlige løsninger. Vi ser frem mot å realisere et fremtidsrettet bygg, sier han.

Det er Herde Eiendom AS og Holtskogen Utvikling AS som står bak utbyggingen. Eiendomsutviklerne Hans Jørgen Herje og Hans Deunk startet opp prosjektet flere år tilbake, da de to barndomskameratene la frem ideen om en næringspark i Holtskogen for Østfold fylkeskommune.

Holtskogen Næringspark har totalt 530 mål med næringstomter.

Strategisk

Næringsparken ligger rett ved E18 med firefelts motorvei til svenskegrensen. Når siste etappe frem til Ski og E6 er ferdig, blir det firefelts motorvei fra Oslo gjennom Østfold til svenskegrensen.

Den nest største innfartsåren for tungtransport til Norge kommer med den nye veistrekningen gjennom Østfold.