Anleggsgruppen AS tar over salgs- og serviceansvaret i Norge for de tyske Hatz-motorene.

Hatz til Anleggsgruppen

Anleggsgruppen AS tar over salgs- og serviceansvaret i Norge for de tyske Hatz-motorene.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Avtalen strekker faktisk tilbake til 1. mai, men partene har gått litt stille i dørene frem til nå. Fremdeles er det noen brikker som skal på plass, blant annet med opplæring av personell i september og oktober.

- Vi kjenner til Hatz fra før, blant annet gjennom agenturene Ammann- og Chicago Pneumatic, men vi har oppdaget over en tid at det sitter Hatz-motorer i veldig mye mer utstyr enn det vi kanskje trodd på forhånd, sier daglig leder Per Gunnar Holmgren.

Lang fartstid

Hatz har vært representert på det norske markedet i over 40 år. Den tyske motorprodusenten er spesielt sterke på små motorer, og rangen spenner fra «vanlige» dieselmotorer for maskiner og utstyr til industrimotorer.

KLART: Anleggsgruppen tar over Hatz. Foran fra venstre: Ciprian Birsan (servicetekniker) og serviceleder Hilmar Zehe. Bak fra venstre: Paul Håkon Endresen (salgssjef), Christer Teigen (delelager), Per Gunnar Holmgren (daglig leder), Sajan Holmgren (delelager) og Svein Tore Jørgensen verkstedleder.

- Etter bare noen få dager har teamet på 15 personer i Anleggsgruppen, ledet av partnerne Per Gunnar Holmgren og Paul Håkon Endresen, kunnet behandle de første bestillingene av nye industrimotorer for en ny, norsk kunde, skriver Hatz i en pressemelding.

Tidlig handel

- Det er overraskende at kunden i det hele tatt klarte å finne oss. På det tidspunktet hadde vi ikke engang kommunisert samarbeidet ettersom vi fortsatt var i startfasen. Handelen var selvsagt en bekreftelse på at vi med Hatz-motorer representerer en produsent av industrimotorer som er svært etterspurt innen industrien, sier Endresen i den samme pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS