Bente Austad (t.v.) er ansatt i MGF som medlamsansvarlig og  prosjektleder for Smart industri 21. Gry Ingebretsen (midten) endrer stilling til administrasjons- og prosjektleder og vil være prosjektleder for Vei og Anlegg 21.Direktør Tone Lindberg Grøstad vil være prosjektleder for alle fagsaker og kontaktledd for myndigheter og samarbeidspartnere i MGF. De tre er avbildet i forbindelse med Vei og Anlegg 2018.
Bente Austad (t.v.) er ansatt i MGF som medlamsansvarlig og prosjektleder for Smart industri 21. Gry Ingebretsen (midten) endrer stilling til administrasjons- og prosjektleder og vil være prosjektleder for Vei og Anlegg 21.Direktør Tone Lindberg Grøstad vil være prosjektleder for alle fagsaker og kontaktledd for myndigheter og samarbeidspartnere i MGF. De tre er avbildet i forbindelse med Vei og Anlegg 2018.

Endringer hos MGF

Nyansatt og endringer i organisasjonen hos Maskingrossisternes Forening.

Publisert

Maskingrossiternes Forening (MGF) har ansatt ny medlemsansvarlig / prosjektleder og har samtidig gjort en omorganisering for å styrke fokuset på medlemmer og arrangementer.

- Vi er glade for å presentere vår nyansatte medlemsansvarlig/prosjektleder Bente Austad. Bente har lang erfaring fra finans, industri og har tidligere vært midlertidig ansatt hos oss i MGF i forbindelse med Smart Industri 2018 og Vei og Anlegg 2018. Hun kommer fra stilling som Project Procurement Manager i Dresser Rand. Bente vil i tillegg til å være førstelinje i medlemsservicen vår, være prosjektleder for Smart industri 21, sier direktør Tone Lindberg Grøstad i MGF.

Maskingrossisternes Forening har samtidig gjort en tilpasning av organisasjonen for å møte fremtidige utfordringer. Gry Ingebretsen endrer stilling til Administrasjons- og Prosjektleder og vil være prosjektleder for Vei og Anlegg 21.

Direktør Tone Lindberg Grøstad vil være prosjektleder for alle fagsaker og kontaktledd for myndigheter og samarbeidspartnere.

Dette skal styrke MGFs fokus på de viktige utfordringene som bransjen står overfor, og forsikre at man viderefører den strategien som medlemmene og styret i MGF har vedtatt.

Powered by Labrador CMS