Arkivbilde fra Loendagene 2013. Utstilling av maskiner ute, med Hotel Alexandra i bakgrunnen.
Arkivbilde fra Loendagene 2013. Utstilling av maskiner ute, med Hotel Alexandra i bakgrunnen.

Loendagene 2019 – 40 års jubileum

Styreleder i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) Arnstein Repstad og MEFs adm. direktør Julie M. Brodtkorb deltar på Loendagene på Hotel Alexandra 27. – 29.september.

Publisert

Loendagene er et MEF-arrangement der medlemsbedriftene deltar med sine ansatte med familier. Det er påmeldt 54 leverandører til utstillingen inne og ute på årets loendager. De representerer det meste som anleggsbransjen trenger av programvare, utstyr, maskiner og biler med mer.

- Vi regner med opp mot 3000 besøkende i løpet av helgen, der lørdag 28. september er dagen med mest besøk, sier regionsjefene Øyvind Bergset og Paul Olaf Baraas.

- Lørdag 28.september mellom kl. 10.00 – 11.45 er det fagseminar i Loensal. Der skal MEF-styreleder Arnstein Repstad og MEFs adm. direktør Julie M. Brodtkorb ha innlegg.

MEFs avdelinger i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal står som arrangør for de årlige loendagene. På Loendagene 2019 skal det markeres at arrangementet har 40-årsjubileum. Loendagene er et arrangement for MEF medlemmer i region vest (Nord-Rogaland, Hordaland, og Sogn og Fjordane) og region midt (Trøndelag, og Møre og Romsdal).