Daglig leder Svein Skurdal i Krokkasser.no (t.v.) og Trond Arne Bredesen, daglig leder for Lena Maskin ser frem til å samarbeide.
Daglig leder Svein Skurdal i Krokkasser.no (t.v.) og Trond Arne Bredesen, daglig leder for Lena Maskin ser frem til å samarbeide.

Lena Maskin inntar Gudbrandsdalen

Inngår samarbeid med Krokkasser.no og etablerer salgs- og servicepunkt på Harpefoss.

Publisert

1. januar åpner Lena Maskin nytt salgs- og servicepunkt hos krokkasser.no på Harpefoss.

- Vi gleder oss til å kunne tilby salg og service til alle våre nye og eksisterende kunder i Gudbrandsdalen. Foruten å tilby kjente og sterke merkevarer, er service til deg som kunde når du har behov for det, vårt viktigste mål. Vi skal utgjøre en forskjell for bonden, sier Trond Arne Bredesen, daglig leder for Lena Maskin.

Vil tiltrekke potensielle kunder til hverandre

Nå som lokasjon er satt og avtale med krokkasser.no er inngått, ser Bredesen frem til å ansette selger og mekaniker med servicebil/verksted, som skal betjene kundene i Gudbrandsdalen.

- Vi er i dialog med flere, og ambisjonen er at vi har rekruttert til både for- og ettermarked innen oppstarten 1. januar.

Krokkasser.no har per i dag åtte ansatte, og driver med import og direktesalg av containere, lastebilhengere og landbruksutstyr. I tillegg er de importør av Tajfun vedmaskiner. Daglig leder Svein Skurdal ser mange muligheter og gleder seg til samarbeidet som han mener skal gi både de og Lena Maskin positive synergier.

- Kundene vil nyte godt av det, både våre og Lena Maskins, i og med at vi har større slagkraft til å løse utfordringer. Produktgruppa til Lena Maskin vil dra potensielle kunder til oss, og motsatt, fremhever Skurdal, som bygde nytt verkstedbygg for to år siden og nye kontorlokaler for fire år siden.

Debuterer med stand på Stavsmart’n

På Stavsmart’n på Tretten i Gudbrandsdalen, 18.-20. oktober, stiller Lena Maskin med stand, hvor de blant annet skal vise Claas-traktorer og grasutstyr.

- Vi har akkurat lansert sesongens førsesongkampanjer og kan love mange gode tilbud på både små og store maskiner på Stavsmart’n, sier salgs- og markedssjef Ståle Buraas.

STILLING LEDIG: