DAF Trucks gjør systemet DAF City Turn Assist tilgjengelig for trekkvognene 4x2 og 6x2 for å forbedre sikkerheten ved varetransport i byer. Varslene fra DAF City Turn Assist vises på en strategisk plassert LED-skjerm, plassert på A-stolpen på passasjersiden, i nærheten av sidespeilet.

Ettermontering av blindsone-overvåking

For å gjøre det tryggere for utsatte trafikanter, gjør DAF Trucks nå systemet DAF City Turn Assist tilgjengelig for ettermontering på trekkvognene 4x2 FT og 6x2 FTP.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

DAFs City Turn Assist er en sikkerhetsfunksjon utviklet for å varsle førere med lyd- og bildesignaler når andre trafikanter – fra fotgjengere og sykler til biler og motorsykler – befinner seg i førerens blindsone på passasjersiden.

Overvåkningssystemet varsler ikke bare ved lave hastigheter ved bykjøring, det registrerer også andre trafikanter i nærliggende fil ved filskifte eller fletting ved høyere hastigheter.

DAF City Turn Assist benytter radarteknologi for å sikre optimal objektregistrering, selv ved dårlig sikt. En enkel kortdistanseradarenhet er montert på passasjersiden, på eller i nærheten av bakskjermen.

Varslene vises på en LED-skjerm, plassert på A-stolpen på passasjersiden, i nærheten av sidespeilet. Når høyre blinklys aktiveres, kan det også genereres lydsignaler. Ettermonteringsalternativet for DAF City Turn Assist omfatter hele systemet (radarenhet, skjerm og ledningsnett).

DAF City Turn Assist tilbys som tilvalg for trekkvognene Euro 6 4x2 FT og 6x2 FTP med MX-11- og MX-13-motorer samt for CF Electric.

 

Foto 1
DAF Trucks vil gjøre systemet DAF City Turn Assist tilgjengelige for trekkvognene 4x2 og 6x2 for å forbedre sikkerheten ved varetransport i byer.

 

Foto 2
DAF City Turn Assist ettermonteres på chassiset til trekkvognene 4x2 og 6x2.

 

Foto 3
Varslene fra DAF City Turn Assist vises på en strategisk plassert LED-skjerm, plassert på A-stolpen på passasjersiden, i nærheten av sidespeilet.

Powered by Labrador CMS