Mapei

Mapei Underground Technology Team vokser

Mapei Underground Technology Team (UTT) vokser i det nordiske markedet og leverer til tre store tunnelprosjekter på Færøyene.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi synes det er utrolig gøy å levere til krevende prosjekter. Når du skal frakte varer til en øygruppe ute i Atlanterhavet krever det løpende kommunikasjon, gjennomtenkt logistikk og et tett samarbeid med entreprenørene, sier Kenneth Gundersen, country manager Mapei UTT Norden.

Mapei leverer injeksjonsprodukter, sprøyteakseleratorer og boltemørtler til den 11,2 km lange Eysturoytunnelen mellom Skálafjørður og Tórshavn, som skal være ferdig i 2021.

I tillegg har de tilsvarende leveranser til den 10,5 km lange Sandoyartunnilin, som vil gi veiforbindelse mellom Torshavn og Sandoy. Begge oppdragene er for entreprenøren NCC.

Det tredje pågående tunnelprosjektet på Færøyene, er den nye Hvalbiartunnilin på Suderøy, som drives av entreprenørene Leonhard Nilsen & Sønner (LNS) og færøyske Articon.

- Vi er stolte av å kunne levere til store infrastrukturprosjekter i Norden. Vår klare ambisjon er å være en komplett leverandør, både på produkter og kompetanse. Derfor har vi bygget opp en sammensatt gruppe med dedikerte fagfolk på alle felt, slik at vi kan støtte entreprenøren i alle faser av jobben. Vårt mål er å være den sterkeste aktøren i markedet og vi jobber hardt for en status som foretrukket samarbeidspartner for våre kunder, sier Gundersen.

Powered by Labrador CMS