Sandvik 800i-serien med tilkoblede konknusere utvides med tre nye høy-ytelsesmodeller.
Sandvik 800i-serien med tilkoblede konknusere utvides med tre nye høy-ytelsesmodeller.

Sandvik lanserer tre nye modeller i 800i-serien

Sandvik 800i-serien med tilkoblede konknusere utvides med tre nye høy-ytelses modeller.

Publisert

Alle levereres med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard.

Konknuserne i den nye Sandvik 800i-serien har fått mekaniske oppgraderinger, tillkoblingsmuligheter, avansert automatisering og ombyggingsfunksjoner som skal gi høy ytelse, maksimal driftstid og høy holdbarhet til lavest mulig kostnad.

De tre nye modellene CH830i, CH840i og CS840i gir 800i-serien et løft og tilbyr pålitelig og intelligent knusing for gruve og pukkverksdrift. Sandvik 800i knusere kan kobles til My Sandvik slik at serviceledere og operatører får informasjon som gjør dem i stand til umiddelbart å oppdage muligheter for forbedring og øke maskinutnyttelsen.

Smartere automatisering

800i-serien er utstyrt med det nye Automation and Connectivity System (ACS) som standard. Systemet overvåker og optimaliserer knuser-egenskapene kontinuerlig og kontrollerer det komplette smøresystemet.

800i-serien er også gjort mer robust for å minske risikoen for kritiske feil og for å bli mer driftsikker.

Tilkoblede konknusere

Alle knusere i den nye 800i-serien kommer med det nye ACS og er tilkoblet My Sandvik-portalen. Dette gir ledere og operatører tilgang til og muligheten til å administrere all informasjon de trenger for å ta viktige beslutninger. My Sandvik kan brukes på både smarttelefoner, nettbrett og PC.

Sikrere, mer bærekraftig knusing

Slitedeler er boltet istedet for sveiset, så et bytte skal gå «90 prosent raskere».

Overtrykkssystemet holder støvet ute og offline filteret gir renere olje og opptil fem ganger lengre levetid. Lengre driftstid og mer kraft med lavere energiforbruk gjennom intelligent knusing gjør 800i-serien til et tryggere og mer bærekraftig valg.

Helt ny eller som ny

Modellene i 800i-serien kan kjøpes som en helt ny knuser eller som en Sandvik Reborn-løsning der man erstattter den eksisterende knuseren og gjenvinner eksisterende materiale og infrastruktur.

En slik plug and play-installasjon minimerer forstyrrelser og maksimerer produktiviteten, samtidig som du reduserer kostnadene med opptil 40 prosent sammenlignet med et komplett knusesystem.

- Ny digital teknologi vil forandre måten gruve og pukkverk fungerer på. My Sandvik er det første store steget for å få innsikt i produktivitet og vedlikeholdsbehov, og det vil drive utviklingen i bransjen framover. Det føles bra å tilby kundene våre en tjeneste som virkelig kan utgjøre en forskjell for lønnsomheten deres, sier Mats Dahlberg, Vice President Lifecycle Service Stationary Crushing and Screening.

Powered by Labrador CMS