Agcos Massey-Ferguson-fabrikk i Beauvais i Frankrike startet opp med produksjon igjen 27. april.
Agcos Massey-Ferguson-fabrikk i Beauvais i Frankrike startet opp med produksjon igjen 27. april.

Massey Ferguson-fabrikk har startet opp igjen

Massey Ferguson, som er et varemerke i AGCO-konsernet har startet produksjonen igjen, på Beauvais-fabrikken i Frankrike, mandag 27. april.

Publisert

Her har produksjonen stått på vent siden 17. mars.

Siden krisen startet, har Massey Ferguson møtt trusselen fra korona-virus med strenge tiltak for å holde team, forhandlere og kunder trygge, samtidig som man har sikret kontinuerlig forhandler- og kundestøtte. MF har også bidratt med donasjoner av masker, hansker, kjeledresser og 3D-printede ansiktsvisir til helsevesenet.

- Når vi starter produksjonen på nytt i Beauvais-anlegget i dag, 27. april, vil det ikke gå på bekostning av hensynet til helsen til våre ansatte. Å starte produksjonen igjen er helt avgjørende for bærekraften i hele virksomhetskjeden, men det må utføres under optimale og bærekraftige forhold. Å starte produksjonen på nytt nå er mulig fordi vi har vært i stand til å oppfylle to kritiske krav, sier Thierry Lhotte, visepresident og administrerende direktør for Massey Ferguson Europa og Midt-Østen:

Det ene er at MF skal være i stand til å garantere helsen og sikkerheten til ansatte gjennom forsterkede, forebyggende tiltak. Disse tiltakene inkluderer temperaturkontroll for hver ansatt, trygg avstand, tilgjengelighet av masker og annet beskyttelses- og deteksjonsutstyr som ansiktsvisir og desinfeksjonsmidler. Det krever også omorganisering av arbeidsoperasjoner, og rengjøring og desinfisering av omgivelsene. Ikke bare i produksjonslokalene, men også i kontorene.

Det andre er at MF må sørge for at det kommer deler inn til produksjonen fra sine leverandører som har de samme utfordringene med Covid-19-pandemien som MF.

- Jeg er veldig stolt av teamene våre og trygg på at de har evnen, engasjementet og kreativiteten som skal til for å ta oss gjennom denne krisen. Lagånd og gjennomsiktig dialog med våre fagforeninger har vært en sentral ressurs for å sikre en smidig, sikker og gradvis ny start av våre aktiviteter i Beauvais 27. april, sier Lhotte.