Sandvik mobil knuser Foto Fredheim Maskin

Fredheim Maskin inntar Sverige

Fredheim Maskin AS representerer nå Sandvik Mobiles også i Sverige, i tillegg til det norske markedet.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi har i fem år representert Sandvik Mobiles i Norge med stor suksess. November 2019 ble vi kåret til Sandvik «Best Performing Distributor» for Sandvik Mobile Crushers and Screens. Hele vårt team vil gjøre sitt ytterste for også å lykkes med vår satsing i Sverige med Sandvik Mobiles' produkter. Fra dags dato kan vi nå levere nye Sandvik-maskiner ut i det svenske markedet i tillegg til det norske. Sandvik-maskiner finnes allerede på lager for umiddelbare leveranser, med langtids- og korttids-utleie, ettermarked, support og finansieringsløsninger, sier daglig leder Per Olav Fredheim.

- Designet i Sverige for skandinaviske forhold

Sandvik Mobiles har et stort modellprogram innom kjeft-knusere, konknusere, slagknusere og sorteringsverk:

- Vi vil representere hele Q- , U-440 og U-300 range fra Sandvik Mobiles. Spesiell fokus vil vi ha på U-440 range med UJ440i «1208» kjeft-knuser, US440i spindel og UH440i konknuser. Vi har stor tro på løsninger med tretrinns knusing for best kapasitet og steinkvalitet. Disse U- 440 range fra Sandvik har vist en utrolig slitestyrke og driftssikkerhet i tøffe skandinaviske forhold gjennom mange år, sier Fredheim.

U-440 range ligger i vektklassen 50-70 tonn og alle er utstyrt med Volvo-motor med seneste motorteknologi.

- U-440 range er designet i Sverige, for Sverige og passer godt til våre skandinaviske ønsker og behov. Fra 50 tonn og nedover finner vi Sandviks velkjente QJ341 kjefteknuser og nylanseringen QH332DDHS konknuser med tosikt og retur. Q Range maskiner er i hovedsak utstyrt med Cat fra 75kW til 328 kW.

Fra Spydeberg til Norge og Sverige

Reservedeler og slitegods vil gå med daglige forsendelser fra Fredheim Maskins hovedlager i Spydeberg (Viken) ut til kunder i Norge og Sverige.

Nye maskiner er på plass på Fredheims lager i Karlstad og et antall Sandvik utleiemaskiner er allerede ute i det svenske markedet.

- Med våre nåværende leverandører, vil Fredheim Maskin AS kunne tilby det bredeste programmet innom mobilt knuse- og sikteutstyr i markedet. Sammen med det komplette program fra Sandvik i Q- og U-440 range tilbyr vi nå ett meget solid program som utfyller hverandre, sier Per Olav Fredheim.

Fredheim Maskin har over 90 grovknusere, konknusere, slagknusere og stackere i utleieflåten.

Viser knusere og stackere

I tillegg til utstilte modeller ved kontorene/lagrene i Norge og Sverige, skal Fredheim maskin frekventere anleggsmesser i de to landene når disse kommer i gang igjen.

I tillegg har de sine Oktoberdager med demonstrasjon av et stort antall knusere og stackere i et grustak i nærheten av hovedkontoret i Spydeberg.

6. og 7. mai, klokken 10-15 begge dager, vises UJ440, US440 og QJ341 for presse og kunder på Fredheim Maskins lokaler i Karlstad.

Powered by Labrador CMS