Bilde fra Ivecos fabrikkanlegg i Madrid, tatt før covid-19-pandemien. Når fabrikken startes opp 11. mai, er mer smittevernutstyr på plass.
Bilde fra Ivecos fabrikkanlegg i Madrid, tatt før covid-19-pandemien. Når fabrikken startes opp 11. mai, er mer smittevernutstyr på plass.

Iveco starter produksjon i Italia og Spania igjen

Ivecos fabrikker Italia og Spania har vært stengt siden mars på grunn av covid-19. Nå starter konsernet med produksjon igjen i de to landene.

Publisert

Ivecos fabrikk i Suzzara i Italia startet opp produksjonen 4. mai. Ved fabrikkene i Brescia (Italia), Madrid og Valladoid (Spania) startes produksjonen 11. mai. Iveco har hatt tett kontakt med sine leverandører for å sikre god tilgang på deler ved fabrikkene, der produksjonen begynner forsiktig for deretter å økes.

Ansiktsmasker, -skjermer, hansker og håndsprit er en del av den nye hverdagen på fabrikkene. Samlebåndene er organisert på en slik måte at arbeiderne kan ha god fysisk avstand mellom seg som smitteforebygging. Med andre ord, slik de er ved de fleste fabrikker i Europa nå.

- Vi starter kjøretøyproduksjonen som er viktig for å opprettholde transportflyten som våre kunder er en viktig del av. Våre kunder er i frontlinjen ved covid-19-krise, og holder logistikken av viktige varer igang, sier Thomas Hilse, merkepresident for Iveco.

Spesielt viktig for Iveco, er det å fortsette å produsere de nye S-Way-lastebilene som mange har bestilt i Europa.

Powered by Labrador CMS