KAN ARRANGERES: Det er gitt klarsignal til at Anleggsmessa Sør kan arrangeres for tredje gang. Dato er 25.-26. september kommende høst.

Klarsignal for Anleggsmessa Sør

Anleggsmessa Sør i Kristiansand har fått klarsignal og maskinutstillingen kan gjennomføres i september.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Messen skulle opprinnelig blitt arrangert i Sørlandets Travpark 12.-13. juni, men kunne som de fleste andre arrangementer ikke avvikles da på grunn av cocid-19-viruset.

Derfor ble det satt ny dato for anleggsutstillingen, 25.-26. september, og nå er situasjonen slik at utstillingen har fått helsemyndighetenes tommel opp.

- Kommuneoverlege Dagfinn Haarr i Kristiansand har gitt tillatelse til at utstillingen kan gjennomføres, sier messeansvarlig Ingvar Ludvigsen.

Mange folk nå

Han gleder seg stort til å planlegge videre for maskinutstilling inne i travparken i Kristiansand. Ludvigsen sier at tilbakemeldingene fra utstillere har vært god, og mange uttrykker at de gleder seg til å komme i gang igjen. Ludvigsen påpeker at smittesituasjonen selvfølgelig er førende for hva som er greit og ikke greit, men slik det ser ut nå, har Sørlandets travpark det som skal til for å gjennomføre utstillingen på en trygg og god måte, får AT.no opplyst.

Blant annet gjennomføres tentamen og eksamen på travparken i disse dager med rundt 400 personer på plass hver dag. Det er 3-4 personer som kontinuerlig vasker og desinfiserer toaletter og andre kontaktpunkter, og det er rikelig med både toaletter og oppholdsrom.

MESSEANSVARLIG: Ingvar Ludvigsen, her fra Anleggsmessa Sør i 2017 i Kristiansand.

90 utstillere

Selve maskinutstillingen vil foregå utendørs, og Ludvigsen regner med 3000-4000 besøkende hver av de to dagene arrangementet gjennomføres. Rundt 90 utstillere er ventet å ha stand på Anleggsmessa Sør.

Ludvigsen ble selvfølgelig glad da kommuneoverlegen ga klarsignal, men han kjenner selvfølgelig på ansvaret også. Han føler seg imidlertid trygg på at med erfaringene fra tentamen/eksamen, tett samarbeid med helsemyndighetene og god planlegging for smittevernregler etc., skal de lage et arrangement som er trygt og godt. Ikke minst tror han at det er viktig for bransjen å få en anleggsutstilling igjen.

- Alle er jo interessert i å komme i gang igjen, og noen må være først, sier Ludvigsen.

Han legger til at den planlagte konserten akkurat nå ser ut til å henge i en tynn tråd, men påpeker at man aldri vet hva situasjonen er f.eks. 1. august.

- Pandemien har vart i rundt to måneder nå, og det er fire måneder til Anleggsmessa Sør skal arrangeres. Det er mye som kan skje, sier Ludvigsen.

Powered by Labrador CMS